BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Nije tu ege kriv, nego te zene koje dolazu. Puno njih meni u Splitu rekli: a lot of danger people

I onda nije ni cudo da one prave odu negdje drugo a mi dobivamo sranje. Kad pogledas Zadar. Tamo smanji one angencije koju nemaju nikoga ili maksimalno jednu onda ti ostane bas nista
U Zadru se zadnjih 15-20 dana skroz prominila situacija. Cure odn agencije izbjegavaju Zadar jer ima budaletina koji prave probleme curama. Zadnja 2-3 dana dostupna jedna loša Ukrainka. Totalno sranje.
 
U Zadru se zadnjih 15-20 dana skroz prominila situacija. Cure odn agencije izbjegavaju Zadar jer ima budaletina koji prave probleme curama. Zadnja 2-3 dana dostupna jedna loša Ukrainka. Totalno sranje.
Ista stvar u Splitu. Vec jednom napisao. Meni dama pokaze poruke kako likovi pišu a imaju i profilnu sliku i svakome poznati iz crne kronike. Nije ni cudo da njih nema
 
Sva sreća da su one sve super.
Eto danas dogovaram ovu

a onda vidim da ima i u Puli

Pitao da mi pošalje svoju sliku obzirom da ima žena sa istim slikama u Puli. Naravno odgovora nisam dobio. Mislim da te "INDEPENDENT" nisu ništa drugo nego agencija koja pokušava smuljati. Naravno ne sve.
 
Sva sreća da su one sve super.
Eto danas dogovaram ovu

a onda vidim da ima i u Puli

Pitao da mi pošalje svoju sliku obzirom da ima žena sa istim slikama u Puli. Naravno odgovora nisam dobio. Mislim da te "INDEPENDENT" nisu ništa drugo nego agencija koja pokušava smuljati. Naravno ne sve.
Od svih tih "independent" možda 5-10% njih stvarno rade same, vidi se po cijenama i dostupnosti (u jednom gradu su 3-4 dana, možda koji dan više, pa ih šalju dalje).

Bio sam kod Livia 30 min (par minuta od trga) i Charlotte 1h (blizu tuđmanovog). Veliki minus je da nijedna nema pojma ni malo engleskog (osim hi baby, blowjob i doggy) nego koriste ono sranje "speach translate" ili kak se već zove; pa se na to potroši neko vrijeme. Tak da dođite spremni s google translate.

Od njih dvije mislim da je Livia baš independent (rekla je da ostaje do 10. mjeseca ak sam ju dobro skužio); a Charlotte vjerojatno radi za agenciju za postotak (pošto se svako malo seli iz grada u grad), ali sama odgovara i definira radno vrijeme. To je samo moja procjena, nisam ni pitao, niti me zanimalo.
Obje su prirodne, brazilke, sitne, lijepe face, pune usne, nemaju tetovaža ili imaju sitne koje nisam skužio (Charlotte ima malo tetovirano srce između sisa), ljube se, oral bez. Charlotte mi je bolja u akciji i više se trudi, odmah u početku hvata za guzu i grli i raspriča se, ali Livia je nježnija i meni puno bolje izgleda (ali ovisi o ukusu). Obje u oskudnom poluprozirnom izdanju; grudnjak, gačice i štikle. Charlotte me dočekala sa skroz mokrom kosom pa mi možda to smanjilo dojam ukupnog izgleda.

Obje su jako pristojne, Charlotte puno priča pa tu ode vrijeme. Za obje sam smanjio početnu cijenu kroz razgovor prije susreta. Liviju ću sigurno ponoviti za malo duži susret jer mi 30 min prebrzo prošlo, a Charlotte možda ponovo na 30 min. ali joj neću dati da se raspriča.

Uvijek pitajte za neki "popust" bilo koju ili ponudite fiksni manji iznos (ionako nabiju cijenu), pa ak neko plati super, ako ne, na kraju ionako pristanu na neku svoju početnu cijenu. Agencije će uvijek odbiti popust, a cure koje same odgovaraju će vjerojatno prihvatiti ili ponuditi neku drugu cifru.
 

Oba oglasa vode kod iste cure, koja naravno nije sa slika, ali je vrlo slična. Pošalje prave slike na whatsup, koristi onu foru da sliku možeš samo jednom otvoriti.
Dakle cura izgleda (barem meni) odlično, dao bih joj 9/10 skidam joj bodove jer je pretjerala sa tetovažama. Lice lijepo slicno ovima sa slika, plava kosa, oči pune usne. Tijelo isto svilenkasta koža, sise umjetne ali dobar uradak, guza super pogled u doggyu fenomenalan. Figura pavi glasshour.. Kao što rekoh meni je malo smetalo previše tetovaža , na desnoj butini i donjem dijelu stomaka..
Oral bez slinav, liže jaja, guta ga cijelog. Sama akcija dobra, aktivna je, mijenja poze, odradio 3 klasicne misionarku, cowgirl i na kraju doggy. E sad tu ima još jedna napomena nije bas uska pa zajedno sa kondomom treba se dobro oznojiti da dođeš do pucnja. Ja sam na kraju svršio na drugoj rundi orala.

1900 vjeverica sat vremena, ali sam ostao 20 tak min dulje.
Obzirom na cifru vjerojatno neću ponoviti, tu je neka 2 tjedna tamo do par dana iza Gospe, i bit ce samo u Zagrebu.
 
Pozdrav raja!

Ovo ce biti vjerovatno ispasti poduzi rant-post, ali materemi EGE je postao PO samo na cjenovnim steroidima.

Priznajem da imam istancan-/delikatan ukus sto se tice ovog sporta, ali u zadnjih 3-4mj ponuda u ZGu se toliko srozala, da je vise grijeh placati vise od 150€ za 1h.

Kolega Goc13 je dao najbolji primjer sa Marsellom-/ Irinom koje se nude preko agencije u dva razlicita grada u istom vremenskom razdoblju.

Ja ne znam koji od vas Rocco Siffredia je prvi izvalio da je Laura cista desetka i vrijedi ulozenog novca.
Zenska (1): Ona ima u svakom trenutku otvorenih >5 vlastitih oglasa samo u Gradu Zagrebu. Bio sam napaljen ko majmun i otisao sam u Berislavićeva ulicu, zenska mi je otvorila vrata i prepao sam se na pragu kao da vidim crnog vraga. Doslovno nisam ni ulazio u apartman, nego sam ispalio od tamo kao metak. Trazila 250€/300€ - realno bi ona meni mogla platit da uopce gace svucem pred njom.

Zenska (2): Marianna pristojno izgleda na slikama, rekoh hajde da se javim i vidim kakva je situacija. Dogovorimo neke detalje i priupitam ju da napravi selfie i posalje mi 2-3 slike. Izvrijedjala me i naravno blockala. Kasnije ovdje citam, kako ih je na pragu docekala potpuno nova zenska koja komotno moze nosit demizone sa gemistom po zagorskim bregima. Mater bahatu!

Zenska (3): Obrisala je profil, ali imala je neki irski broj - uglavnom, navodila me do Sheratona u Zagrebu. Odmah sam posumnjao da se radi o navlakusi; pa koja gupaca uzima 5* hotel da bi se jebavala u gradu. Pristanem na igru, dodjem do hotela - trazila me avansnu uplatu od €300 preko BTCa da bi mi dala broj sobe u hotelu. Fino sam ju pozdravio i poslao u uske tjelesne supljine.

Zenska (5): Obrisala profil, nakon dogovora i izmjene slika dogovorimo se u 18:00h kod nje u apartmanu centar grada. Lokaciju ce mi poslat 30min prije sastanka, kada potvrdim dolazak - 17:30h na satu saljem poruku, ona trazi selfie. Rekoh o cemu ti pricas? Kakav selfie? Oces i fotokopiju putovnice? 'Baby everybody does it. It is no problem." bla bla bla...

Zenska (6): Zena nam iz susjedne drzave, vodili smo opusten razgovor u koje mi je rekla kako radi samo outcall i udara €300 po satu. Sve ostalo naplacuje extra, dakle CIM/CIF/COB/DT sve €50 each. Rekoh ok, uzet cu CIM+DT. Dakle pazite, 400€ za 1h + moj prostor. Pristanem. Za kraj, priupitam kakav sex voli u krevetu, i tu krene vrijedjanje, prijetnje da ce objavit slike itd itd. Pozdravim ju fino i block. PS. Lutko ako citas, rekao sam ti da cu ti dat negativan komentar, tako da slobodno objavi moje fotografije na PH, kako si rekla. Pa moci cu ga izdrkat sam na sebe! Zapamti, mi placamo vas, a ne obratno. Ti pleses na moju glazbu, a pogotovo za €400 /h.

NB. Svjestan sam da ima svakakvih klijenata, budaletina na ^n , pogotovo na brdovitom Balkanu, ali ovo je postalo neizdrzivo. Fuj!
PS. Koga zanima s cime se ove zenske sve susrecu, bacit oko na blacklist register pa da dobijete sliku sa suprotne strane.

Cheers!
 
Nedavno bio kod Isis. Kakvo osvjezenje!

Komunikacija preko Whatsappa, bez ikakvih problema. Malo je stekala u odgovorima, pa sam predpostavio da se radi o Google Translatoru. O svemu sam s njom mogao popricat i dogovorit. Dogovorili smo €300/h + CIM €50.

Dolazak u apartman, u strogom centru. Docekala me u outfitu koji sam ja prethodno odabrao nakon sto sam ju pitao u cemu me moze docekati. Ma milina!

Prionuli direktno na posao, ona na krevet i na koljena sa kurcom u ustima. Lijepo i temeljito ga obradjuje, bez kondoma. Prebacio sam ju u doggy i nisam joj dao predaha dok nisam svrsio. Istovar u usta, bome bilo je materija. Malo prica i zafrkancija, pa smo krenuli dalje.

Rekla mi je da uziva u jacem sexu tako da se nisam stedio, druga runda nije zakazala - ona na trbuhu, a ja straga ostavljam dusu na njoj. Mislim da je taj dan kapitulirala kao i trazila GO nakon svega.
Summa sumarum - pomladio sam se 5god

Cista preporuka!
 

Susret br.2 sa Yasmin...

Uglavnom zbog ove odlazim u bankrot i nece mi biti zao.

Najbolja latina kod koje sam do sada bio u Osijeku.

Izgled: 9/10 (samo da ne bude da dam sve desetke, uglavnom 100% prirodna, tamnoputa, kovrdzava mlada Brazilka - utegnuta jer ide redovno u teretanu, prirodne grudi i guza...)

Ponasanje: 10/10

Znaci djevojka se trudi od pocetka do kraja, ne pozuruje i ima strpljenja. Prica Engleski, tako da komunikacija nije nikakav problem. Mozes popricati s njom o svemu i svacemu, znaci ja ne znam sta bih rekao...

Usluga: 8/10

Sve je napravila sto sam trazio bez pitanja, 2x sam svrsio u sat vremena...blowjob jako dobar. Prvi put sam svrsio u missionary pa smo napravili pauzu...legla pored mene, mazili se...pa sam dobio ODLICNU masazu.

Runda #2: Krenula opet jako dobrim blowjobom, onda me zajahali okrenuta prema meni, pa sam ju zamolio da se okrene da bi vidio njenu prekrasnu guzu. Onda smo odradili doggy... Malo mi je teze islo drugi put ali me nije pozurivala, pa mi je na kraju dala handjob dok sam ju ja mazio i ljubio...tu sam bio gotov i vise nisam mogao izdrzati.
---

Znaci djevojka ce sada biti da je 2 tjedna u Osijeku a da ja jedini stavljam recenziju za nju - kako je to moguce?!

Ostaje jos danas(u subotu) i nedjelju u Osijeku i onda odlazi.

Postoji mogucnost da odem i danas i sutra...sa ostalom EGE ponudom se mjeriti ne moze.(pricaom o Osijeku)
 
Pozdrav raja!

Ovo ce biti vjerovatno ispasti poduzi rant-post, ali materemi EGE je postao PO samo na cjenovnim steroidima.

Priznajem da imam istancan-/delikatan ukus sto se tice ovog sporta, ali u zadnjih 3-4mj ponuda u ZGu se toliko srozala, da je vise grijeh placati vise od 150€ za 1h.

Kolega Goc13 je dao najbolji primjer sa Marsellom-/ Irinom koje se nude preko agencije u dva razlicita grada u istom vremenskom razdoblju.

Ja ne znam koji od vas Rocco Siffredia je prvi izvalio da je Laura cista desetka i vrijedi ulozenog novca.
Zenska (1): Ona ima u svakom trenutku otvorenih >5 vlastitih oglasa samo u Gradu Zagrebu. Bio sam napaljen ko majmun i otisao sam u Berislavićeva ulicu, zenska mi je otvorila vrata i prepao sam se na pragu kao da vidim crnog vraga. Doslovno nisam ni ulazio u apartman, nego sam ispalio od tamo kao metak. Trazila 250€/300€ - realno bi ona meni mogla platit da uopce gace svucem pred njom.

Zenska (2): Marianna pristojno izgleda na slikama, rekoh hajde da se javim i vidim kakva je situacija. Dogovorimo neke detalje i priupitam ju da napravi selfie i posalje mi 2-3 slike. Izvrijedjala me i naravno blockala. Kasnije ovdje citam, kako ih je na pragu docekala potpuno nova zenska koja komotno moze nosit demizone sa gemistom po zagorskim bregima. Mater bahatu!

Zenska (3): Obrisala je profil, ali imala je neki irski broj - uglavnom, navodila me do Sheratona u Zagrebu. Odmah sam posumnjao da se radi o navlakusi; pa koja gupaca uzima 5* hotel da bi se jebavala u gradu. Pristanem na igru, dodjem do hotela - trazila me avansnu uplatu od €300 preko BTCa da bi mi dala broj sobe u hotelu. Fino sam ju pozdravio i poslao u uske tjelesne supljine.

Zenska (5): Obrisala profil, nakon dogovora i izmjene slika dogovorimo se u 18:00h kod nje u apartmanu centar grada. Lokaciju ce mi poslat 30min prije sastanka, kada potvrdim dolazak - 17:30h na satu saljem poruku, ona trazi selfie. Rekoh o cemu ti pricas? Kakav selfie? Oces i fotokopiju putovnice? 'Baby everybody does it. It is no problem." bla bla bla...

Zenska (6): Zena nam iz susjedne drzave, vodili smo opusten razgovor u koje mi je rekla kako radi samo outcall i udara €300 po satu. Sve ostalo naplacuje extra, dakle CIM/CIF/COB/DT sve €50 each. Rekoh ok, uzet cu CIM+DT. Dakle pazite, 400€ za 1h + moj prostor. Pristanem. Za kraj, priupitam kakav sex voli u krevetu, i tu krene vrijedjanje, prijetnje da ce objavit slike itd itd. Pozdravim ju fino i block. PS. Lutko ako citas, rekao sam ti da cu ti dat negativan komentar, tako da slobodno objavi moje fotografije na PH, kako si rekla. Pa moci cu ga izdrkat sam na sebe! Zapamti, mi placamo vas, a ne obratno. Ti pleses na moju glazbu, a pogotovo za €400 /h.

NB. Svjestan sam da ima svakakvih klijenata, budaletina na ^n , pogotovo na brdovitom Balkanu, ali ovo je postalo neizdrzivo. Fuj!
PS. Koga zanima s cime se ove zenske sve susrecu, bacit oko na blacklist register pa da dobijete sliku sa suprotne strane.

Cheers!
Kad pogledam ponudu u Zadru čini se da su se one doselile u Zadar koliko dugo stoje oglasi na Eeg
 

Michel 434979
Fake slike, izbjegavati. Postoji pandemija lažnih profila. Pimpovi samo stavljaju krive slike.
 
poz ljudi, vec duze vrijeme pretim forum pa evo da se i prikljucim.
Prvo pitanje
Brazilka Manu izgleda po slikama top, kaze da je do kraja slj tjedna ovdje. Je bio tko, ne volim ici kad nema recenzija na ovom forumu ili hrv komentara na EGE.
Ono sto sam bio ljetos je bila Donatella i Delahila. Preporuke za obje, ako cete milfaru onda Donatellu, a mladu onda Delahilu. Zgodne cure i pozitivno iskustvo.
 
poz ljudi, vec duze vrijeme pretim forum pa evo da se i prikljucim.
Prvo pitanje
Brazilka Manu izgleda po slikama top, kaze da je do kraja slj tjedna ovdje. Je bio tko, ne volim ici kad nema recenzija na ovom forumu ili hrv komentara na EGE.
Ono sto sam bio ljetos je bila Donatella i Delahila. Preporuke za obje, ako cete milfaru onda Donatellu, a mladu onda Delahilu. Zgodne cure i pozitivno iskustvo.
Meni je bila top i to je ona sa slika...bila je prije jedno mjesec dana u zagrebu i bio sam 30 min...dala je 2 puta i trudila se. Ne gleda na sat
 
Meni je bila top i to je ona sa slika...bila je prije jedno mjesec dana u zagrebu i bio sam 30 min...dala je 2 puta i trudila se. Ne gleda na sat
Odlicno, zahvaljujem! Ja obicno uzmem 3 sata da mogu u miru 😂 Evo jos uvijek trazim neku za stalno, gdje mogu doci i nakratko da mi ne bude bed. Mislio kao Donatella je ta kad ono otisla ca... Neda mi se svaki put upoznavat novu jbga takav sam 😂
 
Najlošije iskustvo do sad,, engleski znam malo isto kako i ja,ali nije u tome poanta nego dogovorom 3 orgazma i kaže mi 1700naših, inače je 1300 sat vremena i dva svršavanja,,i nikako da se pokrene,,poslije prvog odnosa broji muhe po zidu i tako oko15 do20minuta i onda shvati da meni stoji i čudi se ko puran glisti, počnemo drugu turu i nakon nekog vremena me zaustavi i kaže minutu pauze koja je naravno trajala oko 10minuta i kad sam okinuo drugi puta kaže mi da imam još 7 minuta,,kao usluga je skoro ok,,puši bez gume šta je dobro a sex rekla ja da imam veliki dick,mislim da vam je jasno moje iskustvo !!! A to je ova obahttps://www.eurogirlsescort.com/escort/carol-brazilian/397095/
 

Split, centar, 1100 naših za pola sata. Estonka, govori hrvatski, živi već godinama u Splitu. Godine 35-40, umjetne sise, nisu najkvalitetniji rad koji sam imao u rukama, malo dupe, mršava, utrenirana, dosta velike stidne usne, nije široka iznutra ali osjeti se da je razrađena. Dosta simpatična, dočekuje sređena u nekom kompletiću, ljubi odmah, surađuje, pušenje bez, ljubljenje, oral, cowgirl, reverse cowgirl, doggy, taman svršio negdje nakon pola sata. Stavila je alarm na mobitelu 30 min, ali nije požurivala. Uglavnom, cura surađuje i ok je, stenje i sve to, ali djeluje dosta fejk to njezino "svršila sam" nakon cca deset min.

Tuširanje prije i nakon, malo razgovora prije i nakon, očito ne uzima mušterije na traci, što je meni osobno veliki plus. Lijep stan, čisti ručnici, djeluje uredno.

Ok iskustvo, ali ne bih ponovio.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh