Sad je neka Momo, srbijansku broj? Daj napisi ponovo da ne trazimImas moju recenziju od prije par mjeseci za te Kineskinje,mislim da se radi opet o istoj Kineskinji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad je neka Momo, srbijansku broj? Daj napisi ponovo da ne trazimImas moju recenziju od prije par mjeseci za te Kineskinje,mislim da se radi opet o istoj Kineskinji
Znamo da si ti Derpe zenomrzac pusis plasticne kurcrveTi si po profesiji i po karakteru "KURVA". Izgleda da za te' lijeka nema.
Kurceve plasticne zato ti se mama i razboljela od tugeTi si po profesiji i po karakteru "KURVA". Izgleda da za te' lijeka nema.
A što drugima spominješ mamu i ostale članove obitelji jebem ja tebi mamu mrtvu ovim putem, vjerovatno ćeš sad mene isprozivat i izmislit nečiji lik, a nisam ti se nikad javio do sad, ni ti planiram ikad, ali da ovdje spominješ nečiju mater, sestru i to je bolest, kurvo debela nekulturnaKurceve plasticne zato ti se mama i razboljela od tuge
Dudlaj ga i sto rece Facko sta ti je najdraze onako u fameliji to ti jebe moj bratA što drugima spominješ mamu i ostale članove obitelji jebem ja tebi mamu mrtvu ovim putem, vjerovatno ćeš sad mene isprozivat i izmislit nečiji lik, a nisam ti se nikad javio do sad, ni ti planiram ikad, ali da ovdje spominješ nečiju mater, sestru i to je bolest, kurvo debela nekulturna
Mama mi je ziva,sigurno ti ne bi dala ovakva stara,jer si debeli idiot smrdljivkoA što drugima spominješ mamu i ostale članove obitelji jebem ja tebi mamu mrtvu ovim putem, vjerovatno ćeš sad mene isprozivat i izmislit nečiji lik, a nisam ti se nikad javio do sad, ni ti planiram ikad, ali da ovdje spominješ nečiju mater, sestru i to je bolest, kurvo debela nekulturna
ljudi koji tebe jebu očigledno nemaju oči hehehehehMama mi je ziva,sigurno ti ne bi dala ovakva stara,jer si debeli idiot smrdljivko
He he bitno je da imaju lovu i kurac,a sta ti imas prstice debele,smrdljive da tipkasljudi koji tebe jebu očigledno nemaju oči heheheheh
Moze kontakt i gdje radis?He he bitno je da imaju lovu i kurac,a sta ti imas prstice debele,smrdljive da tipkas![]()
Ne javlja se ova,izgleda da je otisla065 240 342 tu je još par dana.
Ista stvarprobao doci do nje,zavrsilo se tako da sam cekao ispred zgrade 10min i na kraju ti ne odg na poruku
Neka ti ne bude sumnjiva, igraj po njenim pravilima i ne boj se. Čista i korektnaJel ovo Maja koja se spominja na ovom forumu prije sa Otoke/ Lukavice?
Mene privlaci, ali sumnjiv mi je oglas i znam da se cesto povlacila sa COL-a a i imala je nekih uslova da zeli sa starijim. Iko iskustva
‘Ai’ Maya +387603335482 Sarajevo, Independent | City of Love
Upoznajte svoju savršenu oazu opuštanja! Zovem se ❤️Maya❤️i imam 30 godina. Atraktivnog sam izgleda, vesela i pozitivna osoba koja voli svoj posao. Verujem da je svaki trenutak dragocen, a ja želim da vam omogućim da ...cityoflove.com
Sara sa Stupa, vise nije aktivma? Ima li iko s njom kontakt. Meni je kao i vecini bila ok
Hvala na odg ako ih bude uopce
Majo, ti li si?Neka ti ne bude sumnjiva, igraj po njenim pravilima i ne boj se. Čista i korektna
Neko Tuzla I okolina ..Neki kontakti provjereni..Sigurno da je preskupo. Sve preko 100km je preskupo
TrandzaNeka ti ne bude sumnjiva, igraj po njenim pravilima i ne boj se. Čista i korektna
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|