probao doci do nje,zavrsilo se tako da sam cekao ispred zgrade 10min i na kraju ti ne odg na porukuLjudi je li neko zna gdje je nestala sanja se zvala cini mi se na col, u sarajevu je bila prekoputa binga novog miljacka naselje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
probao doci do nje,zavrsilo se tako da sam cekao ispred zgrade 10min i na kraju ti ne odg na porukuLjudi je li neko zna gdje je nestala sanja se zvala cini mi se na col, u sarajevu je bila prekoputa binga novog miljacka naselje?
Ne radi više, neko je napisao ranije da se udala…Ima li neko broj od Lane iz Bl nema je vise na oglasima a bila je dugo aktivna ?
066-260-409Pozdrav forumasi,imam uskoro 2 ture da vozim za Brcko,da li neko zna radi li jos uvijek i ako ima broj debela Dora iz Brckog [pstp je nema vec duze vremena na SEX oglasi ,a sad bi mi bas prijala njena guzica od 2 metra sirine![]()
Hvala066-260-409
Kurvica22 provjerena,ja sam kod nje par godina vec,a od strankinja Brazilka Lara koja odprilike bude svaki 2 mjesec u Tuzli,a isto tako ima provjerena djevojka za koju sam napisao posljednju recenziju pa mozes pogledatiTuzla? Provjereno
Imas joj broj burazJa zvao javila mi se starija gospođa
Dobra je na slikama ako je neko bio nek objavi recenzijuPozdrav, dal ima iko bilo kakvu info za Emina Kurbašić iz Gradacca dal radi, kontakt provjeren i informacije ako treba i platit za nakvu ribicu heeheh.
Ma ona je avion ako je to ta, tacno bi imao i zelju i volju doci do nje.Dobra je na slikama ako je neko bio nek objavi recenziju
Jbg pitao si ranije za nju i odgovorio sam ti.Jel bio kokod ove sto je u brckom radi masazu i sve ostalo
Moze li neli kontakt od nje,broj telefona ,volio bih otici i jaKurvica22 provjerena,ja sam kod nje par godina vec,a od strankinja Brazilka Lara koja odprilike bude svaki 2 mjesec u Tuzli,a isto tako ima provjerena djevojka za koju sam napisao posljednju recenziju pa mozes pogledati
nee nudi, ako je pitaš ua takvo nešto objavi te samo na svim mrežama, ne vrijediBelma Gazela u Tuzli nudi masaže, da li je neko bio, da li nudi nešto više uz dogovor...samo ozbiljni odgovori i recenzije...hvala unaprijed
Ima li broj ikoRaspitaj se kod recepcije ili momaka sto rade na parkingu hotela. Ima svega i mogu s e nabaviti . Naravno moras imati smjestaj . Tako da je to lux varijanta . Treba ti za sobu 100 KM minimalno.
Jesi naso istaNešto provjereno Lukavica, Jahorina, sutra ? Ako ima u DM
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|