BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

ljudi ja ne znam gdje ću se oglasit znam da me neko nekad postavio na ovaj forum pa da se i ja oglasim Lores je Bugojno,samo ozbiljne ponude i ozbiljni ljudi dolaze u obzir,naiđete po mene u centru grada sam necu sa dijecom da imam posla stariji momci dolaze u obzir ja sam 99 samohrana majka trenutno slobodna....Nakon što naiđete po mene u centar možemo u motel koji je max 30 km nitko vas ne mora vidjeti i ako ne zelite da vas vidi ili vi odete po kljuc ili ja izlazi se kroz balkon na recepciju ne mora se davati lična karta tu sam stalna ugl tjt radim sve i sve po dogovoru ne pijem samo anti bejbi 0603548736 samo na wp i viber i ozbiljni molim vas nemam vremena za gluposti....Veliki pozdrav adminu i svima u grupi 🩷 prvovlacili ste me ovdje kroz forum pa da se oglasim

Ovo je namjestaljka teska ,kad dodjes pred zgradu koju ti daju na lokaciji,udjes u haustor ,za tobom udje covjek koji kaze da je njen muz,vadi znacku policije (vjerovatno je lazna)a ima i pistolj trazi da se njemu daju pare i da ides u neki nasumicni stan,samo sam izasao i produzio
[/QUOTEi ispektor pojavijo bijo je uo banja luci sad u Sarajevo! Aahahhhhaggaha
Ovo je namjestaljka teska ,kad dodjes pred zgradu koju ti daju na lokaciji,udjes u haustor ,za tobom udje covjek koji kaze da je njen muz,vadi znacku policije (vjerovatno je lazna)a ima i pistolj trazi da se njemu daju pare i da ides u neki nasumicni stan,samo sam izasao i produzio
Bijo lazni ispektor u banja luci izgleda da sad u Sarajevo... Ne padaj na te fore glupe .

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh