BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Kurceve plasticne zato ti se mama i razboljela od tuge
A što drugima spominješ mamu i ostale članove obitelji jebem ja tebi mamu mrtvu ovim putem, vjerovatno ćeš sad mene isprozivat i izmislit nečiji lik, a nisam ti se nikad javio do sad, ni ti planiram ikad, ali da ovdje spominješ nečiju mater, sestru i to je bolest, kurvo debela nekulturna

A što drugima spominješ mamu i ostale članove obitelji jebem ja tebi mamu mrtvu ovim putem, vjerovatno ćeš sad mene isprozivat i izmislit nečiji lik, a nisam ti se nikad javio do sad, ni ti planiram ikad, ali da ovdje spominješ nečiju mater, sestru i to je bolest, kurvo debela nekulturna
Dudlaj ga i sto rece Facko sta ti je najdraze onako u fameliji to ti jebe moj brat

Mama mi je ziva,sigurno ti ne bi dala ovakva stara,jer si debeli idiot smrdljivko

Jel ovo Maja koja se spominja na ovom forumu prije sa Otoke/ Lukavice?

Mene privlaci, ali sumnjiv mi je oglas i znam da se cesto povlacila sa COL-a a i imala je nekih uslova da zeli sa starijim. Iko iskustva

Sara sa Stupa, vise nije aktivma? Ima li iko s njom kontakt. Meni je kao i vecini bila ok

Hvala na odg ako ih bude uopce
Neka ti ne bude sumnjiva, igraj po njenim pravilima i ne boj se. Čista i korektna

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh