ja
Neka dokaze i nikakav problem.
BudaleHvala Tare,I pozdrav veliki![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BudaleHvala Tare,I pozdrav veliki![]()
Ma I ja sam kriv jer sam kad me onaj peglao napisao na kraju Pitajte Hareta...ali to je interna zajebancija,a ovi bukvalno shvatili to.Zna Tare da nisi ti...a isto tako ovaj je iskoristio tvoje pisanje od neki dan "Nude mi x bon za...."...I povezao sve u supljuja
Budale
Ma smijurijaMa I ja sam kriv jer sam kad me onaj peglao napisao na kraju Pitajte Hareta...ali to je interna zajebancija,a ovi bukvalno shvatili to.Zna Tare da nisi ti...a isto tako ovaj je iskoristio tvoje pisanje od neki dan "Nude mi x bon za...."...I povezao sve u suplju
Odoh radit,kod mene su drugaciji alati za rad...ovdje se patlidzani cijene ....pozzMa smijurija![]()
Koliko je pola sataNakon svih ovih sapunica.
Forum je za ovakve stvari:
Kod Ane sam bio 2 puta i mogu reći samo riječi hvale. Stan čist uredan ona takođe mirišljava, doček srdačan sa osmjehom. Tuširanje prije moguće ako želite. Oral savršen znači duboko grlo( a nijemali) zatim sex u pozama koje možete zamisliti. Trudi se da ugodi ne gleda na sat. Nakon akcije opet tuširanje( čisti ručnici) Suma sumarum treba posjetiti.
MudonjeOdoh radit,kod mene su drugaciji alati za rad...ovdje se patlidzani cijene ....pozz
JajareMudonje
Za 50 KM mi je dao sve info. Svak ima svoju cijenu.Ma I ja sam kriv jer sam kad me onaj peglao napisao na kraju Pitajte Hareta...ali to je interna zajebancija,a ovi bukvalno shvatili to.Zna Tare da nisi ti...a isto tako ovaj je iskoristio tvoje pisanje od neki dan "Nude mi x bon za...."...I povezao sve u suplju
Tuđe brojeve dajes, sram te bilo. Daj svoj broj pa da te zovemo majmune.0644168672 zenica
Jel ko sta sa ovom uspio da dogovori?? Na porukama odvratna do Boga, ako ko uspije i da potvrdi da je u poslu neka javi
Tebra imaš broj pošalji porukuKoliko je pola sata
Pa i treba da daje , sta treba da cuva samo za sebeTuđe brojeve dajes, sram te bilo. Daj svoj broj pa da te zovemo majmune.
I ja sam se javio na poruke odvratna odma psuje od do redom…..0644168672 zenica
Jel ko sta sa ovom uspio da dogovori?? Na porukama odvratna do Boga, ako ko uspije i da potvrdi da je u poslu neka javi
Koja maserka tacnoMaserka u bl od 31.03. Samo provjereni
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |