Jbg Dora sa Stolina u BrckomMa lose po sebe prvo...vec pare udarile u glavu,a ne konta da ce s istom lovim doktorq placat dozivotno kasnije.Jbg neskolovanost

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg Dora sa Stolina u BrckomMa lose po sebe prvo...vec pare udarile u glavu,a ne konta da ce s istom lovim doktorq placat dozivotno kasnije.Jbg neskolovanost
Ma sta ti je udarila sperma u glavu nije ni bitno kako izgleda samo nek je jeftino primjer one VesneDa budem koncizan do kraja...rodicu svoju(trece koljeno btw) nemojte bez ni u bunilu...a ne ove sa kilometrazom![]()
Suti i ti ces bit popljuvan jos ce te u Savi nac ma jojTi sto jebu bez, te kojima je mrsko otic do trafike po zastitu(jbg dvije sirnice su primamljivije)...tii ga kuci u radijator gurqju...Bitno je da im je toplo![]()
Samo masnije bratko moj. Sta cu sa ovim mladim, niti su za supe niti za kuće. Ako imas kakvu castim teStarija koka, masnija supa ? Jel bratko ?![]()
Pa to mi trebaBila je jedna kod zgrade
Imao sam broj od jedne milfare 41 godina guzovi cista 10 ka davala za 150km za sat mozes je i u autu opaliti cak je i anal radila ako je raspolozena pusenje vrhunsko a imas je i za sta ufatiti ako ima neko broj neka se javi za razmjenu imam i ja provjerenih brojeva koji nisu sa oglasa
Crnka, kad ces u Bijeljinu, imas li u planuOva osoba sto mi prijavljuje profile ako moze da me se prodje, zna da je ne bitna a koliko vidim i ljubomorna je .
Srijeda Sarajevu (sutra) od 16h do 21/22 h
066-141-783 wa
#crnka![]()
Ima tamponi ObIme kurve ob putu u tuzli ili u gradu tuzle
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |