Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je manijake ne pustaj hoce popust jos ja debila boze dragi nek ide VesniNadam se da je sad jasno ostalima zasto te nisam pustila u stanDjevojke u ovom poslu znaju kakav im tip muskarca dolazi,a ostatak moze potvrditi da si ispao psiho..Kao sto su ostali rekli ne pustam sve redom u stan,a za takve kao ti nema mjesta u mom prostoru sve najbolje i lp
![]()
Vidovita Dzemila to je bila zezancijaNadam se da je sad jasno ostalima zasto te nisam pustila u stanDjevojke u ovom poslu znaju kakav im tip muskarca dolazi,a ostatak moze potvrditi da si ispao psiho..Kao sto su ostali rekli ne pustam sve redom u stan,a za takve kao ti nema mjesta u mom prostoru sve najbolje i lp
![]()
Zeljin manijak DATako je manijake ne pustaj hoce popust jos ja debila boze dragi nek ide Vesni
Imaš Vesnu...ostavio tip broj, vrati se malo nazad...Ima li ko kontakt za Tuzlu u pp da je ok djevojka?
To ti je onaj propali fudbaler sto je trazio u spavacici da budes hahaha komsija vam hahahha...Nek potrazi na drugom mjestu hahahahNadam se da je sad jasno ostalima zasto te nisam pustila u stanDjevojke u ovom poslu znaju kakav im tip muskarca dolazi,a ostatak moze potvrditi da si ispao psiho..Kao sto su ostali rekli ne pustam sve redom u stan,a za takve kao ti nema mjesta u mom prostoru sve najbolje i lp
![]()
Budi u spavacici lezi otkljucaj vrata pogasi svjetla ja cu uci samTo ti je onaj propali fudbaler sto je trazio u spavacici da budes hahaha komsija vam hahahha...Nek potrazi na drugom mjestu hahahah
Hahahahaha jest jest…To ti je onaj propali fudbaler sto je trazio u spavacici da budes hahaha komsija vam hahahha...Nek potrazi na drugom mjestu hahahah
Hajko dragi nije valjda to 1971 tvoje godiste???Budi u spavacici lezi otkljucaj vrata pogasi svjetla ja cu uci sam![]()
Jos se dize ne briniHajko dragi nije valjda to 1971 tvoje godiste???![]()
I MENE ZANIMAMože li mi neko dati pouzdane cure koje su odlične za happy ending masažu ili samo blowjob koje rade?
Može broj?Viki nam je u Sarajevu![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |