Moze u guzu znaciMostar danas od 17:00h do 21:00h+38761240892
*nesto novo u ponudi![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze u guzu znaciMostar danas od 17:00h do 21:00h+38761240892
*nesto novo u ponudi![]()
Imas ove kineskinjeTuzla i okolina, da li ima neka nova u ponudi, šaljite braćo u pp, nemojte biti cicije...![]()
Sto masirajuTuzla i okolina, da li ima neka nova u ponudi, šaljite braćo u pp, nemojte biti cicije...![]()
Treba banovat ovog staronju samo psuje i vrijedza.Steta ni ona te ne zeli![]()
Prvo gdje ti vidis da ja koga vrijedjam a ti si mozda star to sto pise nemora da znaci to sto ti pises mozda sam mladji od tebe ima ko i potvrdit ovde ajd ne zanimas meTreba banovat ovog staronju samo psuje i vrijedza.
Podrška za Crnu![]()
Ako je tebi normalno da jebes bez kondoma meni nije ja nisam klosarTreba banovat ovog staronju samo psuje i vrijedza.
Podrška za Crnu![]()
Starija koka, masnija supa ? Jel bratko ?Ima li neko dobru preporuku za neku damu iznad 40 god? Ove mladje nisu nizašto
Imao sam broj od jedne milfare 41 godina guzovi cista 10 ka davala za 150km za sat mozes je i u autu opaliti cak je i anal radila ako je raspolozena pusenje vrhunsko a imas je i za sta ufatiti ako ima neko broj neka se javi za razmjenu imam i ja provjerenih brojeva koji nisu sa oglasaIma li neko dobru preporuku za neku damu iznad 40 god? Ove mladje nisu nizašto
Sve receno sta sam lose mislioCovjek joj fino kaze radi sebe bona nemoj se jebat bez zastite..ona kao..sta ti meni..pa tuko ne samo sto sebe ugrozavas,vec sve redom dalje.Plus mi ni ove neke nisu jasne,kao moze oral bez a jebanje sa..kakav kurac jbt...isti kurac...gdje god je mala rupica sa krvlju dobijas sve zivo od boleati ako si zarazen.One se guze kao,a ne znaju sebe zastiti,a ne nas.Prvo uputstva procitajte pa se igrajte...........
Ma lose po sebe prvo...vec pare udarile u glavu,a ne konta da ce s istom lovim doktorq placat dozivotno kasnije.Jbg neskolovanostSve receno sta sam lose mislio![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|