1908
Active member
Saobraca se otezano i po mokrim cestama na svim putevima u pravcu BrčkogIzgleda da cu morat zapalit za Brčko![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Saobraca se otezano i po mokrim cestama na svim putevima u pravcu BrčkogIzgleda da cu morat zapalit za Brčko![]()
Ona bar se ne jebe bez kondoma i cak ne pusi bez a ti odjebi jedna je crnka ti znas da me ne zeli ti vidovita Dzemila ajd debela vidis ne mozes da podneses neke stvari nije ovo za tebi a ti nisi moj nivo da bi ista pisao sa tobom
Matori nisam debela opajdaro vec gospodin koji jebe dame71 god de matere ti idi u staracki ni kamagra ti.ne pomaze da se digne, i cisto sumnjam da bi takva djevojka ne samo ona nego bilo koja bila sa takvom matorom drtinom kao sto si ti imaš kiss
Pretpostavljam da si ti neki mnogo deblji gmaz od mene koji sjedi iza ekrana i glumi tastatura mafijasa, i dodjes tu vrjedjas sve redom jer si kompleksas koji nema ni kuceta ni maceta ni zene ni picke ni nista pa se istresas tu iza fejk profila, ajde picko pokazi se ko si ako si tolki frajer dodji meni licno i kazi sve to sto si pisao ovde odnjela bi te sava matora drtino od 50 i kusur godina, mos mi djed bit i ti doso tu pisat nesto jbo ti sebi mater bolesnu jednom nogom u grobu siMatori nisam debela opajdaro vec gospodin koji jebe dame
anela coric ili?Anela Mostar, prosli put napisala “novo u ponudi”
Ja se javim, pitam sta je novo ?
Kaze nije vise 100€ sad je 130€
Hahahahah
Top ponuda![]()
Moze u guzu znaciMostar danas od 17:00h do 21:00h+38761240892
*nesto novo u ponudi![]()
Imas ove kineskinjeTuzla i okolina, da li ima neka nova u ponudi, šaljite braćo u pp, nemojte biti cicije...![]()
Sto masirajuTuzla i okolina, da li ima neka nova u ponudi, šaljite braćo u pp, nemojte biti cicije...![]()
Treba banovat ovog staronju samo psuje i vrijedza.Steta ni ona te ne zeli![]()
Prvo gdje ti vidis da ja koga vrijedjam a ti si mozda star to sto pise nemora da znaci to sto ti pises mozda sam mladji od tebe ima ko i potvrdit ovde ajd ne zanimas meTreba banovat ovog staronju samo psuje i vrijedza.
Podrška za Crnu![]()
Ako je tebi normalno da jebes bez kondoma meni nije ja nisam klosarTreba banovat ovog staronju samo psuje i vrijedza.
Podrška za Crnu![]()
Starija koka, masnija supa ? Jel bratko ?Ima li neko dobru preporuku za neku damu iznad 40 god? Ove mladje nisu nizašto
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|