BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Bila je jedna kod zgrade
Ima li neko dobru preporuku za neku damu iznad 40 god? Ove mladje nisu nizašto
Imao sam broj od jedne milfare 41 godina guzovi cista 10 ka davala za 150km za sat mozes je i u autu opaliti cak je i anal radila ako je raspolozena pusenje vrhunsko a imas je i za sta ufatiti ako ima neko broj neka se javi za razmjenu imam i ja provjerenih brojeva koji nisu sa oglasa

Covjek joj fino kaze radi sebe bona nemoj se jebat bez zastite..ona kao..sta ti meni..pa tuko ne samo sto sebe ugrozavas,vec sve redom dalje.Plus mi ni ove neke nisu jasne,kao moze oral bez a jebanje sa..kakav kurac jbt...isti kurac...gdje god je mala rupica sa krvlju dobijas sve zivo od boleati ako si zarazen.One se guze kao,a ne znaju sebe zastiti,a ne nas.Prvo uputstva procitajte pa se igrajte...........

Covjek joj fino kaze radi sebe bona nemoj se jebat bez zastite..ona kao..sta ti meni..pa tuko ne samo sto sebe ugrozavas,vec sve redom dalje.Plus mi ni ove neke nisu jasne,kao moze oral bez a jebanje sa..kakav kurac jbt...isti kurac...gdje god je mala rupica sa krvlju dobijas sve zivo od boleati ako si zarazen.One se guze kao,a ne znaju sebe zastiti,a ne nas.Prvo uputstva procitajte pa se igrajte...........
Sve receno sta sam lose mislio🤣🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh