Hahah slonu jedan..pglu si..jeba te ajduk da te jeba aa haahBog te jeba glupa i retardirana koje ti gluposti pišeš
Samo se prosipašl....al nastavi pokazivat svoj debilizam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahah slonu jedan..pglu si..jeba te ajduk da te jeba aa haahBog te jeba glupa i retardirana koje ti gluposti pišeš
Kakav ajduk, nisi ti dobar nimalo. Ako si misloo na Hajduk poserem ti se i na njega i tov tvog Želju. Nije bolest sve što boliHahah slonu jedan..pglu si..jeba te ajduk da te jeba aa haah
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata..al ja sam prvo reko Željo pa sam poslije reko tata hahahah....oladi Ana ili Viktorija koja si da si...Kakav ajduk, nisi ti dobar nimalo. Ako si misloo na Hajduk poserem ti se i na njega i tov tvog Želju. Nije bolest sve što boli
Pa sta sad prozivas ovog da je zensko ja ovde nista ne kontamNije to bolest rijetka nisu posljedice rata..al ja sam prvo reko Željo pa sam poslije reko tata hahahah....oladi Ana ili Viktorija koja si da si...![]()
Ma pusti tokmaka, on sam sebe ne konta. Samo se prosipa i blamiraPa sta sad prozivas ovog da je zensko ja ovde nista ne kontam
E neka si mu reko ovake debile majka jednom rodi, napisi recenziju i cao sta ga mlatiBog te jeba glupa i retardirana koje ti gluposti pišeš
Ma zensko sto posto...javi se on...pa ana Mostar nakon par minuta..pa opet fol on...nikad nisu online zajedno..i samo je on bio kod njih hahaha...helem nejse ko ga jebe..sta se pali koji kurac..jebo ga Split..Pa sta sad prozivas ovog da je zensko ja ovde nista ne kontam
Crnka - najbolja sto Sarajevo nudi![]()
Banja Luka dolazim i radicu sutra (subota) .
POPUST!
066-141-783 whatsapp
Ostaje svakako da cu doci i raditi 7.3 i 8.3!
Vidimo se sutra !
#crnka
#Elki![]()
Nisi ti bio kos Nine i RamajaneCrnka - najbolja sto Sarajevo nudi![]()
Nije on bio kod Tersbosanke69 iz Sarajeva pa da vidi sta je zena. Mlada se povukla iz posla. Zgrnula ozbiljne pare i caoNisi ti bio kos Nine i Ramajane
Sarajevo je malo..BiH je nista..Najbolja i najljepsa na svijetuCrnka - najbolja sto Sarajevo nudi![]()
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|