MladVozac27
Active member
Posalji mi privatnu poruku ,posto ja ne mogu zapocesti s tobom konverzacijuMoze i meni privatno? Ja sam bio sa jednom ali problem je sto samo imanu 1-2 djevojke, a 30 profila hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posalji mi privatnu poruku ,posto ja ne mogu zapocesti s tobom konverzacijuMoze i meni privatno? Ja sam bio sa jednom ali problem je sto samo imanu 1-2 djevojke, a 30 profila hehe
Isto ako ima ko sta za Brcko neka pošalje u pp.Ne mogu vjerovati da u brckom nema ni jedna koja radi. Naaravno osim Hane koja je ujutro u autu uz put u krepsicu. Navodno joj i kcerka radi ali kako doci do kcerke ali valjda ima jos koja osim nje. Ako ko ima kakvu inf moze u pp. Hvala.
ISIPA vas prati i poseban odjel krim policije MUP HNK, bolje vam je pripazite na ponašanje i djela koja činite, hapšenja uskoro slijede i krivične prijave, a nekome i jednomjesečni pritvor....provjerene informacije...
Ima ovdje i pametnih budala, čestitam na ovom zapažanju, kako si ovo znao..
Ko je Suzy?Pozdrav svima. Je li iko bio kod Suzy u Sarajevu? 180 KM jedno svršavanje.
Nema u Zenici ništa kvalitetno. Više trandža ima. Ovo što ima ti je veliki rizik da nešto pokupiš. Pričam nažalost iz iskustva.Neko iz Zenice broj neki, samo da je mladja...
Kakve su trandze, jesu li bar kvalitetneNema u Zenici ništa kvalitetno. Više trandža ima. Ovo što ima ti je veliki rizik da nešto pokupiš. Pričam nažalost iz iskustva.
Može kontakt u PP, pozdrav drug..Bio sam ja juce ,s jednom s EGE ,javi se ako tte sta zanima.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|