BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Bio sam prije neki dan kod Marije i apsolutno je ispunila sva očekivanja. Sve ono što su kolege rekle bilo je tačno. Cura je stvarno ekstra i radi posao onako kako bi trebalo. Nasmijana, vedra i prijatna. Ista je kao na slikama i nema grama viška, plus je sva prirodna bez silikona. Platio sam pola sata a ostao sam duže jer smo još pričali, inače zna fino engleski pa nema problema u komunikaciji. Traži selfie da pošaljete jer kaže da je čula svakakve priče. Također, neko je ovdje lupio cifru koju traži što nije tačno. Cura uzima isto kao i sve ostale na EGE tako da to nije tačno. Sve u svemu od mene ima preporuku i ako hoćete pravi girlfriend experience probajte. Rekla je da neće još dugo biti ovdje i da se vjerovatno uskoro vraća kući tako da požurite.

Pozdrav članovima. Novi sam ovde al pratim ovu temu par mjeseci. Pa vidim da se hvale da je neka Crnka vrh, i neka Hercegovka. Jel rade po hercegovini
ili.samo Sarajevo
I zanima me jel ona Sonja masaža iz Sarajeva samo masaža s ručnom zavrsnicom.ili moze nesto vise. Hvala

Ne mogu vjerovati da u brckom nema ni jedna koja radi. Naaravno osim Hane koja je ujutro u autu uz put u krepsicu. Navodno joj i kcerka radi ali kako doci do kcerke ali valjda ima jos koja osim nje. Ako ko ima kakvu inf moze u pp. Hvala.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh