BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Zar nije moguce ranije najaviti a ne ovako vidim samo ako slucajno otvorim form u pravo vrijeme…
Zao mi je, mozes da gledas stori na mom whatsappu ako ti je lakse samo se javi da ti sacuvam broj onda mozes da vidis.
To je kad se organizujem na brzaka, najavim inace dan ranije, u Sarajevu sam stalno, skoro svaki dan sem tih vikenda kad najavim da idem u drugi grad.
#crnka🖤💣

Banja Luka dolazim i radicu sutra (subota) .

POPUST!

066-141-783 whatsapp

Ostaje svakako da cu doci i raditi 7.3 i 8.3!

Vidimo se sutra !

#crnka🖤💣

Sarajevo od ponedeljka najavicu dan ranije od kad do kad radim !
Molim Bijeljinu da mi ne salju poruke jer mi zatrpaju ne mogu da radim! Pokusacu se ove ili sledece sedmice iskombinovati da dodjem i najavicu bar tri dana ranije, saljite poruke dan prije nego budem trebala doci za info , drugacije ne mogu odgovarati! Hvala 🖤

#crnka🖤

Molim ove sto se bave mojim zivotom da malo porade na svom pa bih onda mozda i imala na sta da budem ljubomorna ali ne mogu me svakako stici 😂
Ja niti citam forum , udjem objavim kada radim i procitam kad neko odgovori na moju objavu.
A ovi sto misle da se ja bavim sa njima , druze mene boli kurac i za mene a ne za vas. Nemam ti kad. 😂😂😂😂😂

#crnka🖤

Molim ove sto se bave mojim zivotom da malo porade na svom pa bih onda mozda i imala na sta da budem ljubomorna ali ne mogu me svakako stici 😂
Ja niti citam forum , udjem objavim kada radim i procitam kad neko odgovori na moju objavu.
A ovi sto misle da se ja bavim sa njima , druze mene boli kurac i za mene a ne za vas. Nemam ti kad. 😂😂😂😂😂

#crnka🖤
Dok imas mene ne brini se..😎❤️❤️❤️❤️

#crnka🖤
Ko je diro

Istočno Sarajevo nedjelja od 16h do 21h

Banja Luka vidimo se ponovo 05.03 i 06.03

Sve info na wap 065/052-735

#Sofija❤️

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh