Da li je neko posjetio ,bila u MostaruDanas Sarajevo Lorena
062712220
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko posjetio ,bila u MostaruDanas Sarajevo Lorena
062712220
Imal ko brojeve posto sam iz Sarajeva Hvala
Traži video poziv za potvrdu. Ako odbija onda je fejk, ako šalje adresu neku iz Lukavice, to su AzijatkinjePozdrav,dolazim u Sarajevo idući tjedan pa me zanima ima li tko kakvu preporuku..ove agencije ruski ukrajinski brojevi,jel to OK,ili cure nisu te koje se nude...hvala
Nema ovaj forum i jest za one sto traze po 100km da jebu malo ih je ovde kako treba kako ce bit za vas nije niko ludHahahah a nigdje kao ni jedne,samo se tri vrte.
Pa nema za stoju vise nista,a puni gradovi prostitucije.
Samo karaju izgleda oni koji imaju.
Ovdje sam minimum 50 poruka procitao da u ,Zenici nema nista![]()
Znal se koja jeMa frizerka iz Zenice. Napravila šemu sa svojim uposlenicama i heftale se s mušterijama. Inače ima 37 godina, ali na oglasima ima 27 već godinama.
Bio sam ja kod nje, debela, kad sam je vidio uzivo kontam dal da se okrenem i odem, jos uzela neku picu smrdi u stanu plus zapalila pa dok se nacekas togaZnal se koja je
Pa sto nisi otiso kad je tako vec si jebo ha haBio sam ja kod nje, debela, kad sam je vidio uzivo kontam dal da se okrenem i odem, jos uzela neku picu smrdi u stanu plus zapalila pa dok se nacekas toga
Kad zagoriš ko i ja, ne znam ko bi otisoPa sto nisi otiso kad je tako vec si jebo ha ha
Cuj zagoris onda se ovde zahvali lijepo a ne pisi negativno to samo rade seljaciKad zagoriš ko i ja, ne znam ko bi otiso
Sta se imam zahvalit ako mi je iskustvo lose ahahahahCuj zagoris onda se ovde zahvali lijepo a ne pisi negativno to samo rade seljaci
Hahaha mogo si nataknut i kokos iz marketaSta se imam zahvalit ako mi je iskustvo lose ahahahah
Hahahah opet nije to toHahaha mogo si nataknut i kokos iz marketa
Da pokušaš naći broj na EGE-u? Trenutno ima par Brazilki što su u Mostaru, mora biti jedna od tih, a imaš broj na EGE-uIma li itko broj od Brazilke u Mostaru sto je u cityu?
Kontakt?Dali je ovo Maria Poljak u Sarajevu
Jel bio tko kod nje
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |