Sara top,Ti si u Sarajevu odavno provaljena priča..![]()
Ti debilu ne seri više
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sara top,Ti si u Sarajevu odavno provaljena priča..![]()
Pička ko pičkaDajte ljudi neka neko napise tacne recenzije koja je bolja picka ova Sara ili hercegovka ?
Svaka smrdi...jebi jePička ko pička
Jeste picka ali koja je od ove dvije bolja koja pruza bolje usluge daj malo detaljnije informacije ako znas da napisemo nesto korisno na ovom forumuPička ko pička
Hercegovko hercegovko mozda ti sutra i naleti Elki hahahSutra u SARAJEVU...zgodna crna hercegovka....063763545..
Sara je mlađa ljepsa zgodnija, hercegovka starija bila udata vise prosla izraubovana. Sara za svoje godine ne jebe se lose cak sta vise dobro, pusi ga sa kondomom, dok ga hercegovka flauta bez kondoma i mozes joj svrsavati u usta. E sad je stvar ukusa kome vise sta odgovara mlađe-slađe ili starije-iskusnije.Jeste picka ali koja je od ove dvije bolja koja pruza bolje usluge daj malo detaljnije informacije ako znas da napisemo nesto korisno na ovom forumu
DrugSara je mlađa ljepsa zgodnija, hercegovka starija bila udata vise prosla izraubovana. Sara za svoje godine ne jebe se lose cak sta vise dobro, pusi ga sa kondomom, dok ga hercegovka flauta bez kondoma i mozes joj svrsavati u usta. E sad je stvar ukusa kome vise sta odgovara mlađe-slađe ili starije-iskusnije.
Prijatelju ne mozes reci "cak sta vise" jer je to pleonazam,kada pises dvaput rijeci sa istim znacenjem.Cak si I ovo fulio jer se stavise skupa pise.Npr,neces reci "Vratio sam se nazad",jer se to podrazumijeva,neces se vratiti naprijed.Dakle,pises samo "cak" ili "stavise" pa biraj sta ces pisati.PozdravSara je mlađa ljepsa zgodnija, hercegovka starija bila udata vise prosla izraubovana. Sara za svoje godine ne jebe se lose cak sta vise dobro, pusi ga sa kondomom, dok ga hercegovka flauta bez kondoma i mozes joj svrsavati u usta. E sad je stvar ukusa kome vise sta odgovara mlađe-slađe ili starije-iskusnije.
E to moze razdvojiti u recenici,da umjesto "stavise" napise : Pa svejedno vam je koja je jer na kraju krajeva bitno je da "Stavi se"....Pička ko pička
Ima ovdje i pametnih budala, čestitam na ovom zapažanju, kako si ovo znao..Drug
Prijatelju ne mozes reci "cak sta vise" jer je to pleonazam,kada pises dvaput rijeci sa istim znacenjem.Cak si I ovo fulio jer se stavise skupa pise.Npr,neces reci "Vratio sam se nazad",jer se to podrazumijeva,neces se vratiti naprijed.Dakle,pises samo "cak" ili "stavise" pa biraj sta ces pisati.Pozdrav
Isao u skolu dok su drugi jebavali...I sad drugi jebu..a ja ostao "Mlitonja"....Ima ovdje i pametnih budala, čestitam na ovom zapažanju, kako si ovo znao..Jbg,isao u skolu dok su drugi jebavali.A I dalje mene jebu
Da sam I ja budala u pravu si..a grijesim dusu jer sam I ja u tekstu napisao drug prijatelju...sto je isto..jbt ja I ovaj 43+ imamo neke slicnosti..mozda mi je srodna dusaIma ovdje i pametnih budala, čestitam na ovom zapažanju, kako si ovo znao..
Imaš Hercegovku, topla preporukaLukavica nešto danas?
DrugDrug
Prijatelju ne mozes reci "cak sta vise" jer je to pleonazam,kada pises dvaput rijeci sa istim znacenjem.Cak si I ovo fulio jer se stavise skupa pise.Npr,neces reci "Vratio sam se nazad",jer se to podrazumijeva,neces se vratiti naprijed.Dakle,pises samo "cak" ili "stavise" pa biraj sta ces pisati.Pozdrav
U pravu si,recenzije samo.Vec nekako ih opisujes ono kao da biras izmedju teletine,govedine,junetine..a kako si ti opisao najslicnije je kravetine..Pisac nije mislio na gramatiku vec opisne pridjeveDrug
Hvala na zapažanju i času pravopisa. Mislim da ljudima treba vise recenzija kako se koja kurava jebe, a ne kako sta pise da li zajedno ili odvojeno tebi ipak hvala!
Eeeeeee, jebi ga druze mislim da sam bio jasan sta sam htio reci. Nemam vremena pisati romane. Ko ce svima udovoljiti. Evo primjera Motorista I Gorki jednom je Sara top drugom kurcu ne valja, ne bi uz nju bicikl prislonio.U pravu si,recenzije samo.Vec nekako ih opisujes ono kao da biras izmedju teletine,govedine,junetine..a kako si ti opisao najslicnije je kravetine..Pisac nije mislio na gramatiku vec opisne pridjeve
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|