BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ja sam se okolo raspitivao, uglavnom su iz Sarajeva pa eto provjerite jesu li fejk:

Sonja na WA:
066/360-332

Sara na Viber:
061 238 305

Selma na Br:
061300122

Dona na WA:
061-712-710

Amela na WA:
062071416

Almica na br:
0603092590

Kad ne mogu ovo okolo oko sebe naci bar vama da pomognem 👍

Bio ja danas popodne,cura lijepa i jako zgodna sve ostalo ispod prosjeka toalet razbacan,prljavih rucnika tona razbacano po podu,u početku odbijala skinuti grudnjak jer joj kapa mlijeko iz dojki jer ima malo dijete 🤦‍♂️🤦‍♂️,seks nikakav nakon tri minute neudobno joj,te žulja je te ovo te ono sto nekih prigovora ne može se seksat 5 minuta u komadu dosadilo mi svršio ručno,nakon toga me doslovno izbacila iz stana nisam ni ruke oprao..doduše i nema veze s obzirom na stanje toaleta🤣..ako budeš išao kad je primis za sisu pazi da te ne štrcne u oko🤣🤣
Prava recenzija Ermane Bajric 😎👽

Nemoj tako.Ima jedan plus I od AJ I jedan od EP I od JC za malu cigancicu Ermanu Bajric
Zamisli koliko si bolestan kad napraviš 2 profila pa odeš na jedan profil napišeš nešto pa se vratiš na drugi profil da sam sebi odgovoriš da ljudi misle da 2 lika komuniciraju, a zapravo je 1🤣🤣🤣🤣🤣, kralju smrdiš toliko da se ovdje i na stranici osjeti

Ta sa stupa nema nikakvog lika. Ja kad sam bio isto sam cekao ispred ulaza u zgradu, a poslije kad smo zavrsili, posto sam bio zadnji rekla je da su dosli njeni. Ja slucajno provirim kroz balkon i vidim da je romkinja ( Sto meni ne smeta), ali mi je zasmetala njena prica, a to je da stan placa 800km.
Između ostalog ima i malo dijete. I cisto sumnjam da roditelji ne znaju cime se bavi, jer kao tu je pod rentom. A auto u kakav je usla...uglavnom ok iskustvo sa njom kao sto sam i pisao kao i sa Sofijom i Anom
SVE NAVLACI NA ISTU PRICU Ermana Bajric

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh