Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskustva, ili su fake ova Sonja, Amela, Almica?Ja sam se okolo raspitivao, uglavnom su iz Sarajeva pa eto provjerite jesu li fejk:
Sonja na WA:
066/360-332
Sara na Viber:
061 238 305
Selma na Br:
061300122
Dona na WA:
061-712-710
Amela na WA:
062071416
Almica na br:
0603092590
Kad ne mogu ovo okolo oko sebe naci bar vama da pomognem
Hvala takođe i tebi do kada je u blSretna svima Nova godina...crna hercegivka u banjaluci...063763545...poziv
Sonja masaza pisalo se milion putaIskustva, ili su fake ova Sonja, Amela, Almica?
Nemoj tako.Ima jedan plus I od AJ I jedan od EP I od JC za malu cigancicu Ermanu BajricPlusevi su s njenih profila..i njenih drugarica romkinja..👁🖐
Jest jer se guzi bez zastite daje u dupe I ostalo.Puna bolescina Ermana Bajric.Uskoro slika hodajuce zarazePusti ba klošara ljubomornog koji pizde nije vidio, Bog zna šta je djevojci uradio pa je proziva sada ovdje javno, sve je sam o sebi rekao da više ne može jadnije pasti, jedna od najboljih djevojaka u poslu što se tiče naših, uvijek ću to tvrdit
Prava recenzija Ermane BajricBio ja danas popodne,cura lijepa i jako zgodna sve ostalo ispod prosjeka toalet razbacan,prljavih rucnika tona razbacano po podu,u početku odbijala skinuti grudnjak jer joj kapa mlijeko iz dojki jer ima malo dijete ,seks nikakav nakon tri minute neudobno joj,te žulja je te ovo te ono sto nekih prigovora ne može se seksat 5 minuta u komadu dosadilo mi svršio ručno,nakon toga me doslovno izbacila iz stana nisam ni ruke oprao..doduše i nema veze s obzirom na stanje toaleta..ako budeš išao kad je primis za sisu pazi da te ne štrcne u oko
Zamisli koliko si bolestan kad napraviš 2 profila pa odeš na jedan profil napišeš nešto pa se vratiš na drugi profil da sam sebi odgovoriš da ljudi misle da 2 lika komuniciraju, a zapravo je 1, kralju smrdiš toliko da se ovdje i na stranici osjetiNemoj tako.Ima jedan plus I od AJ I jedan od EP I od JC za malu cigancicu Ermanu Bajric
Nije Romkinja samo se ceslja takoRekli su da nije romkinja kad sam napisao da je i meni tako izgledala.
SVE NAVLACI NA ISTU PRICU Ermana BajricTa sa stupa nema nikakvog lika. Ja kad sam bio isto sam cekao ispred ulaza u zgradu, a poslije kad smo zavrsili, posto sam bio zadnji rekla je da su dosli njeni. Ja slucajno provirim kroz balkon i vidim da je romkinja ( Sto meni ne smeta), ali mi je zasmetala njena prica, a to je da stan placa 800km.
Između ostalog ima i malo dijete. I cisto sumnjam da roditelji ne znaju cime se bavi, jer kao tu je pod rentom. A auto u kakav je usla...uglavnom ok iskustvo sa njom kao sto sam i pisao kao i sa Sofijom i Anom
Ermana Bajric Sara recenzija prava Klasicni profil daje upute gdje I kada se mozete zarazitiMa malo je to gadljivo realno , dodjes u 18h , a ona ih 10 naredala prije tebe svakakvih. Kaze higijena ma koja higijena brate.
Pogledas bijelo pranje iz nje kako curi i sve ti bude jasno.
A ova mala je mislim razvedena , pisali su da ima dijete.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|