Možeš ostaviti novi broj u privatne porukeNije zato sto taj broj vise ne koristim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš ostaviti novi broj u privatne porukeNije zato sto taj broj vise ne koristim
Hahahah a nigdje kao ni jedne,samo se tri vrte.Uzas. Uma li ona stida? Ima li srama? Ima li broj?![]()
Treba Kehu pozvat na forum, izgleda da je jak ko nato sa informacijama
Hahahah a nigdje kao ni jedne,samo se tri vrte.
Pa nema za stoju vise nista,a puni gradovi prostitucije.
Samo karaju izgleda oni koji imaju.
Ovdje sam minimum 50 poruka procitao da u ,Zenici nema nista![]()
Ma frizerka iz Zenice. Napravila šemu sa svojim uposlenicama i heftale se s mušterijama. Inače ima 37 godina, ali na oglasima ima 27 već godinama.Hahahah a nigdje kao ni jedne,samo se tri vrte.
Pa nema za stoju vise nista,a puni gradovi prostitucije.
Samo karaju izgleda oni koji imaju.
Ovdje sam minimum 50 poruka procitao da u ,Zenici nema nista![]()
Boga mi kao da joj je 17 pa ne zna da je organizovana prostitucija krivicno djeloMa frizerka iz Zenice. Napravila šemu sa svojim uposlenicama i heftale se s mušterijama. Inače ima 37 godina, ali na oglasima ima 27 već godinama.
Haha sto?Da joj nosis cigare u kpzUzas. Uma li ona stida? Ima li srama? Ima li broj?![]()
Da li je neko posjetio ,bila u MostaruDanas Sarajevo Lorena
062712220
Imal ko brojeve posto sam iz Sarajeva Hvala
Traži video poziv za potvrdu. Ako odbija onda je fejk, ako šalje adresu neku iz Lukavice, to su AzijatkinjePozdrav,dolazim u Sarajevo idući tjedan pa me zanima ima li tko kakvu preporuku..ove agencije ruski ukrajinski brojevi,jel to OK,ili cure nisu te koje se nude...hvala
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|