BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

A ti li si ivane..koliko se sjećam da si prije pljuvao po crnoj a sad ti super..vidis kako ljudi sami svoja muda pojedu..
Nikad nisam ništa rekao na crnu osim da je dobra i da se dobro jebe pogotovo što je malo i proširila usluge koje nudi. Nego ti si samo malo ljubomran.
Danas ću da je poližem od pupka do šupka, pa ću da je izmorim pošteno u obje rupice u dobroj formi sam 💦

Ja sam ti kontra svih..kad popijem alat ne radi nema nade..nista tad ne pomaze..zato su neke samnom prvo cugale pa sex..jer su znale da cu im za pet minuta reci..lezi ti pored mene nasloni glavu na rame i da se ispricamo jer ne dize ga ni Pamela iz najboljih dana..
Nego idite i provedite se sa najboljom i najljepsom djevojkom..jer inace neki su poceli srati previse..pa bi mogli ja i crna u buduce dolaziti onako turisticki na dan dva..a placat cu joj ja duplo nego sto zaradi u bilo kojem gradu..
Tako da...
Mostar sutra i prekosutra..

066-141-783 whatsapp

#Crnka🖤
#Elki😎

Elki brate. Jesi ovo za Velez poceo navijati? Javljaju obavjestajne sluzbe da si vidjen sa crnkom danas na Velezovoj utakmici.
Ozna brate sve dozna.

Elki brate. Jesi ovo za Velez poceo navijati? Javljaju obavjestajne sluzbe da si vidjen sa crnkom danas na Velezovoj utakmici.
Ozna brate sve dozna.
Nikad brate..Samo plavi.. Veceras sam na Grbavici..vakat malo da se vratim starim navikama hahah..To je Ivan garant hahaha..on je poznat po tome da voda djevojke...A one mu plate sok...Mozda je i crnu izmolio za kartu hahaha

Nikad brate..Samo plavi.. Veceras sam na Grbavici..vakat malo da se vratim starim navikama hahah..To je Ivan garant hahaha..on je poznat po tome da voda djevojke...A one mu plate sok...Mozda je i crnu izmolio za kartu hahaha

Znaci kako bi kolege englezi iz Mi6 rekli false information.
Mora da su obavjestajci bili fokusirani puno na Crnku, odbit cemo im od plate zbog pogresne identifikacije crnkinog partnera.
U izvjestaju koji smo zaprimili se takodje navodi da je primjetno da se Crnka tesko krece. Bit ce da je musleup2 odrzo obecanje.

Mora da su obavjestajci bili fokusirani puno na Crnku, odbit cemo im od plate zbog pogresne identifikacije crnkinog partnera.
U izvjestaju koji smo zaprimili se takodje navodi da je primjetno da se Crnka tesko krece. Bit ce da je musleup2 odrzo obecanje.
A to me i ti naso jebavat haha 🤣🤣🤣🤣
Dzaba pokusaji nemozete nas posvadjati 🤣🤣🤣

A to me i ti naso jebavat haha 🤣🤣🤣🤣
Dzaba pokusaji nemozete nas posvadjati 🤣🤣🤣
Nisam brate. Citam samo sta pise u izvjestaju:
"Objekat A izasao u pratnji objekta B (kojeg je moguce potencijalno identificirati kao Elkija, izvrsiti provjeru) sa stadiona Rodjeni tesko, umorno hodajucim koracima."
Sluzba ima i video snimke, kao i fotografije , ali se one koriste samo po nalogu suda.

Nisam brate. Citam samo sta pise u izvjestaju:
"Objekat A izasao u pratnji objekta B (kojeg je moguce potencijalno identificirati kao Elkija, izvrsiti provjeru) sa stadiona Rodjeni tesko, umorno hodajucim koracima."
Sluzba ima i video snimke, kao i fotografije , ali se one koriste samo po nalogu suda.
Jebes sud istekla mi uslovna ima godina haha..a sta cu joj ja nmg joj zabraniti da hoda..samo je na bezveze tekmi bila hahaha..

Samo ti ne zaboravi pare ostaviti za doplatu..
Pare se daju unaprijed onda ide akcija kako smo se dogovorili
Ne pratim ja nogomet, nismo ja i Ana išli nigdje danas po Mostaru, to ćemo možda drugi put kada bude toplije vrijeme. Danas smo se mi malo igrali tumbe, malo smo se tumbali i eto to da ne pišem detalje da se ne naljuti njen Militoo

Ja sam reko da sam u treningu i u formi... A ona nije još navikla na anal u potpunosti....

Pare se daju unaprijed onda ide akcija kako smo se dogovorili

Ne pratim ja nogomet, nismo ja i Ana išli nigdje danas po Mostaru, to ćemo možda drugi put kada bude toplije vrijeme. Danas smo se mi malo igrali tumbe, malo smo se tumbali i eto to da ne pišem detalje da se ne naljuti njen Militoo
Ako ona proseta sa tobom niz stepenice a ne Mostarom..Ja cu ga sebi javno odsjeci ispred vijecne vatre..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh