Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cime li se ti udaras brate...Kakav sam ja glupan,branim kretene.Sto rece Elki de Gorki vrati se sve ti je oprosteno
Cim God stignem,osim kurca ko vi.Bezobrazne ste do kraja.To sto je on poludio danas sta ja imam s tim.Smirujem ga cijeli dan,sto ga mozes I pitati.Okrecem ba zajebanciju I sta..udaram se necimCime li se ti udaras brate...
Mislis da sam i ja zensko? Au brate, dobar ti je diler..daj broj da i mi kupimo malo toga..dobra roba, baca te na sve strane, ne znas gdje si jbtCim God stignem,osim kurca ko vi.Bezobrazne ste do kraja.To sto je on poludio danas sta ja imam s tim.Smirujem ga cijeli dan,sto ga mozes I pitati.Okrecem ba zajebanciju I sta..udaram se necim
Ne mislim ja nista.To sto su se kante jupola poklopile za krecenje kod obje nisam ja kriv.Zato mi je bilo smijesno,I sad je..Ni Elki nije znao za jupol moj ko ni ja za njegov.Lad je nesto smijesno ne treba ti nikakva robaMislis da sam i ja zensko? Au brate, dobar ti je diler..daj broj da i mi kupimo malo toga..dobra roba, baca te na sve strane, ne znas gdje si jbt
Profulio si i sefa i stanicu, ne komentarisem Elkija i njegovu sojku i njenu kumu, pominjem sasvim drugu osobu.Ne mislim ja nista.To sto su se kante jupola poklopile za krecenje kod obje nisam ja kriv.Zato mi je bilo smijesno,I sad je..Ni Elki nije znao za jupol moj ko ni ja za njegov.Lad je nesto smijesno ne treba ti nikakva roba
Jesi ti onaj sto si se nedavno izvinjavao nesta....Profulio si i sefa i stanicu, ne komentarisem Elkija i njegovu sojku i njenu kumu, pominjem sasvim drugu osobu.
Nego , ako tebi treba broj doktorke sa sisama broj 5, da te malo razdrma, javi se u pp i dacu ti, nije problem. Ako ti ni ona ne pomogne, obrati se ljekaru ili farmaceutu.
Nebitno ko sam ja u cijeloj prici.Jesi ti onaj sto si se nedavno izvinjavao nesta....
Bitno je.Izvinjavao si se Elkiju nestoNebitno ko sam ja u cijeloj prici.
Nisam se njemu izvinjavao uopste. Nego hoces li da se lijecis ili ne?Bitno je.Izvinjavao si se Elkiju nesto
Jesi jesi..docemo do tebe s jednom visnjom sto najvise volis.Da,I pusticemo ljude.PozzNisam se njemu izvinjavao uopste. Nego hoces li da se lijecis ili ne?
I da ne spamujemo temu, dosta je ove prepiske...ljudi cekaju recenzije i brojeve telefona
..
A sta ako je brat Milito ono u Cuckold fazonu. Mozda ga lozi da mu zicaju dragu i uziva u tomVidi drug ko je pošten ko nije nije naše da sudimo al čovječe cura se jebe sa desetine muškaraca na tvoje oči i ja je trebam sada voljeti ,pa drug ima nesto sto se zove dostojanstvo i zdrav razum
A znas li ti da se to moze prevesti na vise nacinaA sta ako je brat Milito ono u Cuckold fazonu. Mozda ga lozi da mu zicaju dragu i uziva u tom
Da nije samo onaj sto ga lozi,sto mu neko dragu,vec I da je picka koja ganja tudje zene...od rijeci kukavica potice naziv..pa ne znam na sta si mislioA znas li ti da se to moze prevesti na vise nacina
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|