Moze brojMoze broj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze brojMoze broj
Vole ove Ane spavati pa to ti je cudo...Spavalica isto ko i ova jedna sto je ja poznajem haha..Kako si znao da sam spavala tu sam bebo
Pozdrav,i mene interesuje,jesi li možda našao nešto?Bihać?
Ma nema od tog nista frugMartine molim te posalji broj te djevojke. Moj broj je 063544065. Hvala puno jarane
Ove druge isto popiju pivu sa mnom, neću sam piti, jedino da i ti pođeš pa da ja i ti popijemo pivu, dok nas crnka obrađujePa poneses ti sebi pivu jbt..ne smaraj sa pivom tebra..Ili ako hoćeš da i ja podjem pa da se ja i ti napijemo ono do daske..
Poceo si sa pivom ko ovaj Sarac i Facko "reko da vidim sta ima"..
Ja sam ti kontra svih..kad popijem alat ne radi nema nade..nista tad ne pomaze..zato su neke samnom prvo cugale pa sex..jer su znale da cu im za pet minuta reci..lezi ti pored mene nasloni glavu na rame i da se ispricamo jer ne dize ga ni Pamela iz najboljih dana..Ove druge isto popiju pivu sa mnom, neću sam piti, jedino da i ti pođeš pa da ja i ti popijemo pivu, dok nas crnka obrađuje
Posjetio sam jednu crnkinju na Ciglanama. Ti je dvije sedmice i još dvije sedmice. Majka Afrika
Jest da je 200€ pola sat, ali 25 godina, vitka dobra
Tel: 064/677-677
|
|
|
|