Lažne slike. Ovo je slika od Jenifer White
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lažne slike. Ovo je slika od Jenifer White
Nikad nisam ništa rekao na crnu osim da je dobra i da se dobro jebe pogotovo što je malo i proširila usluge koje nudi. Nego ti si samo malo ljubomran.A ti li si ivane..koliko se sjećam da si prije pljuvao po crnoj a sad ti super..vidis kako ljudi sami svoja muda pojedu..
Samo ti ne zaboravi pare ostaviti za doplatu..Nikad nisam ništa rekao na crnu osim da je dobra i da se dobro jebe pogotovo što je malo i proširila usluge koje nudi. Nego ti si samo malo ljubomran.
Danas ću da je poližem od pupka do šupka, pa ću da je izmorim pošteno u obje rupice u dobroj formi sam
A i nije mi gotivno to sabansko ponasanje al jebaji ga...Znaci volis lizati..zamisli sta ces ih popusiti hahaNikad nisam ništa rekao na crnu osim da je dobra i da se dobro jebe pogotovo što je malo i proširila usluge koje nudi. Nego ti si samo malo ljubomran.
Danas ću da je poližem od pupka do šupka, pa ću da je izmorim pošteno u obje rupice u dobroj formi sam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|