BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

100% kada bude došla u Mostar odeš pa je otreseš da te pamti, i obavezno prije akcije ide jedno pivo a posle akcije ide drugo. Ili ako budeš uzo 1h na pauzi izvrneš još jedno pivo, pa posle piva otreseš Crnku još jednom momački.
Da u medjuvremenu njega Crnka ne otrese ali ono posteno da je zapamti🤣🤣.Ja koliko nacuh ovdje neki anal radi .
Ako je strap on uvela i najea se milka cokoladi ima da nam neiskusni ode u pemziju prije Crnke🤣

Sutra Sarajevo do nedjelje 02.02. cu raditi kao sto sam vec rekla i povlacim se iz posla
Cijene cu malo korigovati te ce iste iznositi : Pola sata 75€
Sat 150€
Kondome donosite vi jer iste necu kupovati za posljednje termine !
Zamolit cu za brze dogovore !
Stup
061025584
Sara

Kakvo bona povlacenje. Kurva ide u penziju tek onda kad propadne kroz sankersku stolicu.

Ima momak para. Lik zguzi Crnku, pa poševi Crystal pa onda ode pojebe opet Crnku i posle nje neku Brazilku. Vidiš da ima para i da stalno neke pičke bambusa.
Šaljem u petak poruku 4 kosooke sa EGE-a poruku i nijedna ne odgovara i vidim ih dan poslije u Sarajevu.
Sad mi je želja probati kosooku i crnkinju.
Sa jednom crkinjom sa EGE-a sam ljetos bio pisao, Vivi se zvala, rekao joj da sam bio kod jedne Brazilke i da smo pili pivu, vraća how cool, can you buy one somersby for me.
Poslala mi sliku somersby od jabuke da joj kupim, kad malo još listam njezin profil na EGE-u kad ima pirsing na pički, a u kurac se krasni goni i na kraju nisam radi toga otišao.
Jer ako idem obavezno ližem pičku, kod Brazilke Mirele mi se nije svidio pirsing na pički, ližeš, ali nije to to, ali koliku je ženska prdu imala, šta je ono, ali tvrda, nije mlitava, ondje je neke umetke morala stavljati ili nešto slično, nije moguće imati onoliku guzičetinu, a da bude onako čvrsta i tvrda.
Uglavnom ako znate dobre kosooke ili crnkinje javite.
Sportski pozdrav

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh