Money maker
Member
Crnka na pauzi odmaram
Banja Luka dolazim krajem mjeseca, najavicu vam.
#crnka
Banja Luka dolazim krajem mjeseca, najavicu vam.
#crnka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ISIPA vas prati i poseban odjel krim policije MUP HNK, bolje vam je pripazite na ponašanje i djela koja činite, hapšenja uskoro slijede i krivične prijave, a nekome i jednomjesečni pritvor....provjerene informacije...
Ima ovdje i pametnih budala, čestitam na ovom zapažanju, kako si ovo znao..
Ko je Suzy?Pozdrav svima. Je li iko bio kod Suzy u Sarajevu? 180 KM jedno svršavanje.
Nema u Zenici ništa kvalitetno. Više trandža ima. Ovo što ima ti je veliki rizik da nešto pokupiš. Pričam nažalost iz iskustva.Neko iz Zenice broj neki, samo da je mladja...
Kakve su trandze, jesu li bar kvalitetneNema u Zenici ništa kvalitetno. Više trandža ima. Ovo što ima ti je veliki rizik da nešto pokupiš. Pričam nažalost iz iskustva.
Može kontakt u PP, pozdrav drug..Bio sam ja juce ,s jednom s EGE ,javi se ako tte sta zanima.
Moze li brMogu ti naci broj od Vesne koja dolazi vikendom u Sarajevo, uzme stan na dobrinji ili Lukavici oko 100 traži da se časti, voli anal tako mi je rekla sa kondomom, mana ima 55-60g krupna je i buckasta... Pisao sam sa njom ali mi se nije dalo. Mogu ti i poslati slike
SaljiMogu ti naci broj od Vesne koja dolazi vikendom u Sarajevo, uzme stan na dobrinji ili Lukavici oko 100 traži da se časti, voli anal tako mi je rekla sa kondomom, mana ima 55-60g krupna je i buckasta... Pisao sam sa njom ali mi se nije dalo. Mogu ti i poslati slike
Ne bi bilo lose da opet krenu.Iduće sedmice trojku rade Sofija i Crnka.
Zakažite termin na vrijeme.
#ludakuca
Možeš li mi ostaviti kontakt broj telefona? Hvala.Molim ove da mi ne pisu i smaraju,napisala sam Tuzla.A ne Sarajevo Gorazde Mostar itd.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|