meni trazio kliker bon => blockNeko detalje za ovaj broj. Kaze da radi u SCC/swiss hotel. +387 63 176 387
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni trazio kliker bon => blockNeko detalje za ovaj broj. Kaze da radi u SCC/swiss hotel. +387 63 176 387
Nisam jos jave se a lazuNadje li je bolan vise osijedišmo čekajuci
svi smo mi ovdje niskog morala, ako imas love bit ce i picke.. glavna radnja se odvija na stupu a u ulogama su brazilke kolumbijke i poneka domaca precijenjena dronfulja. izbjegavaj kineskinje!Zdravo svima, dosao sam ovdje prvenstveno da upoznam nove ljude Koji ce mi pomoci u onome sto trazim. Iskreno se nadam sa sam na pravom mjestu. Nisam neki indijanac kojem je dosadno I dolazi na ovakve stranice i provocira ljude.Naravno ako neko zeli da mi pomogne u uspostavljanju kontakta sa zenama niskog morala bio bi zahvalan.Kontatki isljucivo Sarajevo I okolina sa malo nizim cijenama I kriterijima. Hvala svima i da svi dobiju ono sto smatraju da mogu uraditi I ispunjavaju us love da to dobiju.
Da..ništa posebno al eto.Jel pusi s kapicom ili...
Ee vidi ovako druze...Poslije svadje dodje ono najbolje...imali smo prejeben i predobar sex..Odvrni pipu i daj keš sad na proljeće da okreči stan, pa je testiraj hoće li ga. I prijedlog ako već nisi probaj anal u Ane i piss, nek te istušira malo zlatnim tušem. To je kod nje za preporuke. I neka si joj oprostio greške njene valjda će shvatiti i prestati da te laže.
Buraz, trebo bi nešto krečiti, da mi zajmiš jedno 1000-1500 kmEe vidi ovako druze...Poslije svadje dodje ono najbolje...imali smo prejeben i predobar sex..
Volim te oko moje najljepse
#Elki
Nije belaj samo ti njoj ostavi 300 kmBuraz, trebo bi nešto krečiti, da mi zajmiš jedno 1000-1500 km
Ostavi ti Crnki pa ću ja popodne kod nje da pokupim.
Hvala unaprijed drug si pravi
De druže boli nas kurac, sjaši više, jebe mi se i za tebe i za nju i tvoje komentare na ovom forumu.Ee vidi ovako druze...Poslije svadje dodje ono najbolje...imali smo prejeben i predobar sex..
Volim te oko moje najljepse
#Elki
Imaš ove brazilke na EGE one su bolje a nisu puno skuplje u odnosu sa domaćeSuma-summarum. Crnka, Sofija, Sara i Hercegovka su po Sa. Da li ima nesto kvalitetnije, skuplje? Ili moram na “dark web” da bih saznao
A drug ja bi djetetu jos 100 km daoJebem i tebe i Snjezu usta,djete joj u sobi spava dok je jebes i njoj to smjesno
Majku vam nenormalnu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|