klasicni16
Member
Ma da ti se sad pravdas svom sadasnjem da nemas veze sa mnom I da sam taj ja.A branim te jbt cijelo vrijeme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da ti se sad pravdas svom sadasnjem da nemas veze sa mnom I da sam taj ja.A branim te jbt cijelo vrijeme.
Pa jeste tako.Ljubav je kad je druga osoba sretna,bila s tobom ili ne.Nije sve u sexu moroni.Ali ne dam da je napadateZnaci znas me.Mogu biti 3 osobe.Nebitno ko god da je.Molim da je ostavite na miru,meni je bitno da je sretna
Pa jeste tako.Ljubav je kad je druga osoba sretna,bila s tobom ili ne.Nije sve u sexu moroni.Ali ne dam da je napadate
Mogu biti 2 zenske osobe,jedna patoloski zaljubljena I trenutno posvadjana sa njom...ili konkurentica I drug za kojeg dajem ruku da nije.Da zna moje imeJavi se D.R 👁
Saro (Ermano Bajrić) smiri hormone, i pucaj sebi recenzije po forumu, ionako imaš 10 tak profila, pa se kuckaj i recenzuj..
Oko tebe cu tvoji cigančići koji žive od cijene bakra na otpadu..
Posjeti D.R, željno te iščekuje..🖐
Ja sam Denise kad vec sumnjate na momka, evo me. koji je od vas dvojce Denis
Mama mi je mrtva I nemoj da se kunem s njom da nisamonda si lave i gorki. samo sto imas podvojenu licnost
OMama mi je mrtva I nemoj da se kunem s njom da nisam
De pitqj administratora ko je..hajmo svionda si lave i gorki. samo sto imas podvojenu licnost
Vidi ovako..vrati stranice nazadburaz ne diram ti ni mamu ni nikoga i nije bitno. serete danima. nemam ja sta pitat admune i picke materine. rucna malo. ako ste se zaljubili pa vas odbila ne morate bit govna
Ako mogu u isti sekund pisat 2 poruke onda sam natprosjecno inteligentanVidi ovako..vrati stranice nazad
Drugo boli me kurac jesi li joj momak tq mi je cura draga I ne bih joj ucinio nazaoAko mogu u isti sekund pisat 2 poruke onda sam natprosjecno inteligentan
I ako si joj vec ti momak..pa de ti je braniburaz ne diram ti ni mamu ni nikoga i nije bitno. serete danima. nemam ja sta pitat admune i picke materine. rucna malo. ako ste se zaljubili pa vas odbila ne morate bit govna
Prvo..ne volis je jer ne mozes je volit a da radi to.Imas korist.Ok,u vezi ste,ali to nije ljubav.Meni je lagala da hoce prestati to raditi I plakala.To je svesama ona sebe brani od budala i pacenika i nema potrebe da se ja mjesam. znam je dovoljno dobro da znam sta i kolko moze a kad ne bude mogla ja cu nastavit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|