Jeko ona?Tu izbjegavati ima dobre probleme sa glavom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeko ona?Tu izbjegavati ima dobre probleme sa glavom
Mislim da od tih 10 ustvari postoje njih 3,4 koje rade pod drugim imenima hahahahaPreporuka za mostar od ovih što se oglašavaju
Crnka
Ana
Viktorija
Zana
I ne vidim potrebu za recenzijama jer su tu sve negdje od godina,izgleda I usluge.Dobro poznate svima.Jedino je smjesnije od toga sto su pod raznoraznim imenima,a jedne te iste,ono kad sa "muskih profila" pisu hvalospjeve same o sebiMislim da od tih 10 ustvari postoje njih 3,4 koje rade pod drugim imenima hahahaha,naravno I drugim brojevima
može li broj, je li provjereno ili prevara?Ima u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva.
Znaci, poravna legislativa i onda bambusanje do prvog?Ima u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
20 stranica postova napiso o njoj kako neće više, i sad je reklamira sa svog profila.Jos danas Mostar
066-141-783 whatsapp
#Crnka
![]()
Puko ko lajsna20 stranica postova napiso o njoj kako neće više, i sad je reklamira sa svog profila.
Imas li broj od njeIma u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Jesam ja odlicnaJeli bio ko kod kety iz banjaluke
Pa sta vam sad smeta..jel da je pljujem ili da je ispostujem jos koji dan..20 stranica postova napiso o njoj kako neće više, i sad je reklamira sa svog profila.
Ma dobro mi pravo..Puko ko lajsna![]()
Znam da ti Sofija fali..zato mojne meni to..Jbt kad god udjem na ovaj forum 100 stranica ispisano o njoj stvarno drug sto je previse previse daj bola ako si reko da je gotovo neces vise nista pisati postedi nas malo nazovi je rjesite to jednom zauvijek u četiri oka
Amico mio..ja stanem oni me pocnu bockat hahahMilito, amico mio, otvori posebnu temu za Crnku, bice lakse. Treba vremena da se pregledaju komentari ako nisi bio na forumu nekoliko dana. Tako je bilo i sa Crystal kad je Mostarac ludio za njom. Koga interesuje, otici ce na tu temu. Pisem sa najboljim namjerama, caro mio![]()
moze li broj od ove.Ima u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|