BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Najveća greška kod tih ljudi je ta sto većina misli da ce ga ta osoba zavoljeti samo zato sto je cijelo vrijeme finansira jer je ludo zaljubljen u nju pa zauzvrat ocekuje isto to nemoze covjek u tom trenutku razumno razmisljati povjeruju u sve sto mu se kaze jbg kad nekog volis sve bi dao za tu osobu zivis u nadi da ce ta osoba i tebe zavoljeti pa da na kraju zavrsi neka pozitivna priča a ne veliko razočarenje jer silom se ne postize nista...
A ko trazi to finansiranje sa strane?Upravo one,manipulisuci raznoraznim stvarima kao da su u stanju socijalne potrebe,a imaju vise novca nego vecina korisnika ovog foruma.Koja je najveca manipulacija neke zene?Manipulacija preko svoje djece,a novac dat za tu namjenu obicno zavrsi za flasu viskija u kanti s ledom u nekoj kafani gdje je veci izbor potencijalnih naivnih kretena koji ce nasjesti na tuzne price.U pocetku imas feedback druge strane I on nije radio nista na silu I kupovao ljubav.Ispunjavao je zahtjeve druge strane I kad je postalo ozbiljno,najlakse je reci da si smarac I progonitelj,jer je u opticaju neki drugi naivac koji ce da pomaze.I tako ukrug.Kad je trebalo,valjao je...sad ga ima neko drugi ne valja.Sta ti tu nije jasno,o kakvoj sili pricas.Ja pricam o prevari

A ko trazi to finansiranje sa strane?Upravo one,manipulisuci raznoraznim stvarima kao da su u stanju socijalne potrebe,a imaju vise novca nego vecina korisnika ovog foruma.Koja je najveca manipulacija neke zene?Manipulacija preko svoje djece,a novac dat za tu namjenu obicno zavrsi za flasu viskija u kanti s ledom u nekoj kafani gdje je veci izbor potencijalnih naivnih kretena koji ce nasjesti na tuzne price.U pocetku imas feedback druge strane I on nije radio nista na silu I kupovao ljubav.Ispunjavao je zahtjeve druge strane I kad je postalo ozbiljno,najlakse je reci da si smarac I progonitelj,jer je u opticaju neki drugi naivac koji ce da pomaze.I tako ukrug.Kad je trebalo,valjao je...sad ga ima neko drugi ne valja.Sta ti tu nije jasno,o kakvoj sili pricas.Ja pricam o prevari
Jbg drug ko te tjera da finansiras opet tvoja dobra volja de molim te znam ja dobro imam dovoljno god i iskustva sta znaci kad covjek ide srcem sve bi dao u tom trenutku postaneš slijep kod ociju kasnije izvuces jednu dobru pouku i lekciju u životu pa kad narucis burek i jogurt a burek onako sav vrel a ti otvoris jogurt i puses u njega 🤣

Jbg drug ko te tjera da finansiras opet tvoja dobra volja de molim te znam ja dobro imam dovoljno god i iskustva sta znaci kad covjek ide srcem sve bi dao u tom trenutku postaneš slijep kod ociju kasnije izvuces jednu dobru pouku i lekciju u životu pa kad narucis burek i jogurt a burek onako sav vrel a ti otvoris jogurt i puses u njega 🤣
Poenta price je da tim damama ne treba ni cokoladu nositi.Dogovor za odnos,toliko para I to je to.Sve ostalo si glup

Covjek pokusava reci da je bio izmanipulisan od druge strane.Zasto bi kupoblvao ljubav,zdrav,prav ne fali mu nista.Kad volis nekoga uradio bi sve za tu osobu,sto je on I uradio.Samo se druga strana nije drzala datih obecanja.To je sve.Tako da "Prodavacice ljubavi" su ustvari prodacacice sexa,koje kad skontaju da ih je neko zavolio postanu "Prodavacice ljubavi"sve dok ih druga strana finansira za lagodan zivot sto prvu stranu dovede do ludila kad shvati da je kap u moru naivnih koje doticne koriste u 4 zida obecavajuci ljubav,brak itd.Nije bez razloga ljut to vam tvrdim.U pravu ste u smislu da ovaj forum sluzi samo za ponudu I potraznju,I treba se drzati toga.Ali pouka njegove price je da vi drugi ne nasjednete na lazi doticnih dama,ne sprijateljujete se s njima I ne dao Bog zaljubljujete!!!Svako dobro svima
Tacno tako brat moj 😎
Zaljubio..zavolio..nasjeo..finansirao..ispao levat..i jbg..sad me druge taguju za finansiranje..sreca u nesreci nisam bankrotirao..ima se moze se..samo ih nemojte zavoljeti kao ja to je na kraju za samoubistva..
Sve najbolje svima zeli vam brat 😎

Najveća greška kod tih ljudi je ta sto većina misli da ce ga ta osoba zavoljeti samo zato sto je cijelo vrijeme finansira jer je ludo zaljubljen u nju pa zauzvrat ocekuje isto to nemoze covjek u tom trenutku razumno razmisljati povjeruju u sve sto mu se kaze jbg kad nekog volis sve bi dao za tu osobu zivis u nadi da ce ta osoba i tebe zavoljeti pa da na kraju zavrsi neka pozitivna priča a ne veliko razočarenje jer silom se ne postize nista...
Lazno voljela 0-24 lagala

🤣😎😈 Haha a meni ovamo sve hoce da smrsa..dijeta ovo ono..trening na koji je otisla mozda dva puta..a jaka dubai mnogo slatka..Tu ne jedem vise hh
Meni sve dubai narucivala.
Kaze muka joj vise od one milke ,kiselina je hvata,Cekaju kaze ksd je Milks ona velika sa keksom na akciji,pa sodu bikarbonu u tabldtama znala uzimat.
Js joj kazem nemoj jesti to smece ,donijet cu ti ja pravu cokoladu.
E moj Romeo ,zastekala dubai a tebe milkom mamila.

Meni sve dubai narucivala.
Kaze muka joj vise od one milke ,kiselina je hvata,Cekaju kaze ksd je Milks ona velika sa keksom na akciji,pa sodu bikarbonu u tabldtama znala uzimat.
Js joj kazem nemoj jesti to smece ,donijet cu ti ja pravu cokoladu.
E moj Romeo ,zastekala dubai a tebe milkom mamila.
Nisam joj ja to kupovao mozda par puta zna ona za koga..Ja sam joj davao nek kupi sebi sta hoce i dubai je jeftin za sta sam joj ja davao haha 😎
Svaki mjesec imala je nesto novo u planu..sreca rastali smo se mozda bi na kraju pristao i da joj silikone platim

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh