Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je smiješnoTražim samo Romkinje i prostitutke pisite ko ima kakve placam dobro
Trebao je tebi broj poslat u DM pa da možeš prodavati za 10KM, jebli vas više ti brojevi, najebali se dabogda, gladni od jebačine jbt.I nije bas pametno ovde objavljivati broj ko trszi dibni u pp
Sad ce posta i ko i ne misli otic i ko ko hoce![]()
Ma glup si ti da to svatis...Trebao je tebi broj poslat u DM pa da možeš prodavati za 10KM, jebli vas više ti brojevi, najebali se dabogda, gladni od jebačine jbt.
Jebe se sa ovim idiotima iz zadovoljstva??? Jadna majko.Ima u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Posalji br.lukavice9Moze broj od te iz lukavice
Posalji br.lukavice9
Mozeli br od te iz lukav.c.pizdravPosalji br.lukavice9
U svakom većeg gradu ti ima anonimno i besplatno testiranje, otiđi u zavod za javno zdravstvo, ja sam bio nedavno čisto da provjerim, jer nisam imao nikakve simptome i sve je u redu.Ima li gdje kakva privatna klinika gdje se čovjek može testirat? Idealni Zenica ili Sarajevo.
Ma više volim privatno, ne samo radi diskrecije. Kontam da je proces brži i učinkovitiji.U svakom većeg gradu ti ima anonimno i besplatno testiranje, otiđi u zavod za javno zdravstvo, ja sam bio nedavno čisto da provjerim, jer nisam imao nikakve simptome i sve je u redu.
Znači nigdje ne piše tvoje ime, nalaz dižeš tako što kažeš šifru koju ti daju, također nema imena na njemu, nemaš potrebe plaćati, jer možeš besplatno uraditi.
Hajde u BihacJos danas Mostar
066-141-783 whatsapp
#Crnka
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |