Milito
Active member
E to je biznis..Tako sam ja ovoj jednoj pomogao da otvori sebi to nokti i ostala cuda i sad mi kazu da je smaramOna sad radi nokte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to je biznis..Tako sam ja ovoj jednoj pomogao da otvori sebi to nokti i ostala cuda i sad mi kazu da je smaramOna sad radi nokte
Bar nista ne lazem..I ne treba x.bon hahajUništi covjek temu ,sam piše po cijeli dan
Pozzzz ovdje Mario iz Vinkovaca cesto sam u Brčkom dali bi mi htjeo poslati broj od neke zenske ako imasAko ko zeli razmjenu brojeva za Brcko
Imam 3 broja 1 nije provjeren
Moramo ga pokušati shvatiti , nije mu lako , uzela mu cura nevinost u 39 toj godini i jadnik se zaljubio , bukvalno shvatio " prodavačica ljubavi " .Uništi covjek temu ,sam piše po cijeli dan
Ko kaze da pricam o njoj hahahJel moze neko objasniti ovom Militu da je malo pretjerao i da nas ne zanimaju privatne stvari njega i crnke
Hahah odrezo bih ga da sam do sad cekaoMoramo ga pokušati shvatiti , nije mu lako , uzela mu cura nevinost u 39 toj godini i jadnik se zaljubio , bukvalno shvatio " prodavačica ljubavi " .
HahahJa sam ga odavno zanemario, pa ne citam njegove debilne postove
Izgleda da joj je draža čokolada od molera i zidara nego tvojih 100 miljaHahah odrezo bih ga da sam do sad cekao
Spremi cokoladu i nemoj je razocarati uzmi pola sata i svako dobro..Naravno kupi kondome hahhaha
Zapitaj se ti drug malo sebi ,nisi uspio sa 100 000 zadržat kurvu a zamisli kako su ti sanse da nemaš para,al nije bitno nemoj nas smarat svojim glupostima i pričom o paramaBar nista ne lazem..I ne treba x.bon hahaj
I ti bi pisao al ne jebe te niko ni za sta
Eto imali ste pravih recenzija u pm
DRUZE BEZ LJUTNJE SMARASBar nista ne lazem..I ne treba x.bon hahaj
I ti bi pisao al ne jebe te niko ni za sta
Eto imali ste pravih recenzija u pm
Pa to postujemIzgleda da joj je draža čokolada od molera i zidara nego tvojih 100 milja
I ti je poznajes i druzio si se njom o tome si mi pisao davno al mal ti je ram mozga da se sjetisDRUZE BEZ LJUTNJE SMARAS
SHVATI DA SI NAPORAN I DA NAS BOLI KOLEKTIVNO KURAC ZA TEBE
Velike sanse..Samo srce biralo dok nisam shvatio da laze konstantno..Zapitaj se ti drug malo sebi ,nisi uspio sa 100 000 zadržat kurvu a zamisli kako su ti sanse da nemaš para,al nije bitno nemoj nas smarat svojim glupostima i pričom o parama
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|