BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Recenzija za kineskinje kineskinju iz BL Doboja i sa još milion lokacija
Sve slike su fake i na vratima bad dočeka jedan užas totalni gdje se moraš jednostavno okreniti i otići
Nemojte biti glupi kao ja pa prijeci 70 kilometara onako bezveze
Svako ko drugačije postupi je glup
Hvala zivjeli

Bez obzira što mi je stvarno simpatičan dečko moram napisati da je ovaj milito stvarno retardiran i to blago rečeno, umjesto da nađe neku poštenu curu on se opet uhvatio kurve i stihova po forumu a zamisli idiota njih dvije rade u paru ,e moj drug za tebe stvarno nema nade:(

Čovječe imaš cura koliko hoćeš u Sarajevu da biraš, samo malo potrazi i odvoji se od kurvi jesi stvarno toliko glup
Taj Milito o kome pricas ima raznolik ne samo seksualni zivot,I za razliku od tih djevojaka u vecini slucajeva on uziva u njemu.Ima cura I sa strane sto sam svjedok prvi,ali jednostavno lik vodi takav lifestyle I ne namjerava odustati od njega.Drugo ne znam sta ti znaci "postena cura" jer po meni postoje samo manje I vise ne-postene,kakvi smo I svi mi ostali.Nadalje,sve vise sam ubjedjen da I dalje voli tu jednu,tu posebnu.A za takve se I gine!Zar ne?

Taj Milito o kome pricas ima raznolik ne samo seksualni zivot,I za razliku od tih djevojaka u vecini slucajeva on uziva u njemu.Ima cura I sa strane sto sam svjedok prvi,ali jednostavno lik vodi takav lifestyle I ne namjerava odustati od njega.Drugo ne znam sta ti znaci "postena cura" jer po meni postoje samo manje I vise ne-postene,kakvi smo I svi mi ostali.Nadalje,sve vise sam ubjedjen da I dalje voli tu jednu,tu posebnu.A za takve se I gine!Zar ne?
Vidi drug ko je pošten ko nije nije naše da sudimo al čovječe cura se jebe sa desetine muškaraca na tvoje oči i ja je trebam sada voljeti ,pa drug ima nesto sto se zove dostojanstvo i zdrav razum

A drago mi je da ima i život pored ovih kurvi jer je on meni drag momak vidi se da nije pokvaren samo je malo udaren u glavu

Vidi drug ko je pošten ko nije nije naše da sudimo al čovječe cura se jebe sa desetine muškaraca na tvoje oči i ja je trebam sada voljeti ,pa drug ima nesto sto se zove dostojanstvo i zdrav razum
Sve stoji sto kazes zdravorazumski gledano,ali kao sto rece Djole "To ne bira pamet nego srce".Jbg zivot je cupav I dlakav.Slazem se samo s tim da neke stvari treba zadrzati za sebe i kad patis pati u tisini.Pozdrav tebi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh