BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Nakon razočarenja u domaće snage odlučio sam ponovo da isprobam nešto egzorično. Izbor je pao na Jully. Dogovor jako lak u nekoliko poruka, nakon čega mi šalje adresu stana. Nije mi tražila ni selfie ni da slikam haustor kao prethodna. Dolazim na adresu i vrata mi otvara upravo ona sto nije baš uvijek slučaj da vam baš ta cura sa oglasa bude. Obučena u donji veš i štikle. Uživo je još bolja. Znači tijelo top forma, guza taman, sise jesu silikonske ali dobro urađene. Ne vidi se nigdje ožiljak, ima pirsinge na bradavicama i pupku. Ima nekoliko tetovaža ali ništa strašno. Nasmijana i raspoložena puši ga sa kabanicom ali fenomenalno, radi deep throat i to ga guta do kraja. Nakon toga radimo misionarsku i onda ona traži dogy gdje prvi put završim po guzi. Inače sam uzeo sat jer sam se prošli put zezno pa uzeo pola. Nakon male pauze nastavljamo ponovo ga puši i onda me zajahala. Malo dogy i onda ga uze i izdrka po sisama. Mislio sam da će me infarkt opaliti. Sve u svemu možda i najbolji seks u mom životu. Jednostavno, žena zna šta da radi. Jedini problem je njen engleski koji je jako slab ali vjerujte mi neće vam trebati. Moje tople preporuke.
Trazi selfie i video call

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh