Gdje se mogu naci?Neko iskustva sa ovim azijatkinjama iz Doboja ako moze
Kakve su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje se mogu naci?Neko iskustva sa ovim azijatkinjama iz Doboja ako moze
Kakve su
Kako, eto meni odg.na poruku da je jos sutra u Sarajevu, a nisam bio kod nje. Kao vratice se sredinom januara i tad cemo se vidjeti. Ja nisam trenutno u Sarajevu i ne mogu otici.Ne radi sa novim klijentima
Poslala mi snimak i sliku. Dopisivali se pola sata.Ne radi sa novim klijentima
Ma nije zaljubljen u nju, to mu je kuma.zasto pimpujes i reklamiras curu u koju si ocito zaljubljen? ne razumijem... jel ti stvarno napeto bit s nekom preko koju tjedno slajfa 20-30 likova?
Meni nije tražila ništa.Trazi selfie i video call
Ako želite da čekate ispred zgrade navalite. Sreća pa u Mostaru nije tako hladno kao ovdje.Mostar(petak) od 12h do 21h
Sve info na wap 065052735
#Sofija
Mostarci ovo ne smijete propustiti..Bolje i ljepse djevojke nema..
#Elki![]()
Nista vise od kruznog i semaforaIma li šta Zenica-Travnik
moze li neko napisat kakva je?Zgodna crna hercegovka u banjaluci...poziv...063763545
Taj Milito o kome pricas ima raznolik ne samo seksualni zivot,I za razliku od tih djevojaka u vecini slucajeva on uziva u njemu.Ima cura I sa strane sto sam svjedok prvi,ali jednostavno lik vodi takav lifestyle I ne namjerava odustati od njega.Drugo ne znam sta ti znaci "postena cura" jer po meni postoje samo manje I vise ne-postene,kakvi smo I svi mi ostali.Nadalje,sve vise sam ubjedjen da I dalje voli tu jednu,tu posebnu.A za takve se I gine!Zar ne?Čovječe imaš cura koliko hoćeš u Sarajevu da biraš, samo malo potrazi i odvoji se od kurvi jesi stvarno toliko glup
Vidi drug ko je pošten ko nije nije naše da sudimo al čovječe cura se jebe sa desetine muškaraca na tvoje oči i ja je trebam sada voljeti ,pa drug ima nesto sto se zove dostojanstvo i zdrav razumTaj Milito o kome pricas ima raznolik ne samo seksualni zivot,I za razliku od tih djevojaka u vecini slucajeva on uziva u njemu.Ima cura I sa strane sto sam svjedok prvi,ali jednostavno lik vodi takav lifestyle I ne namjerava odustati od njega.Drugo ne znam sta ti znaci "postena cura" jer po meni postoje samo manje I vise ne-postene,kakvi smo I svi mi ostali.Nadalje,sve vise sam ubjedjen da I dalje voli tu jednu,tu posebnu.A za takve se I gine!Zar ne?
A drago mi je da ima i život pored ovih kurvi jer je on meni drag momak vidi se da nije pokvaren samo je malo udaren u glavuTaj Milito o kome pricas ima raznolik ne samo seksualni zivot,I za razliku od tih djevojaka u vecini slucajeva on uziva u njemu.Ima cura I sa strane sto sam svjedok prvi,ali jednostavno lik vodi takav lifestyle I ne namjerava odustati od njega.Drugo ne znam sta ti znaci "postena cura" jer po meni postoje samo manje I vise ne-postene,kakvi smo I svi mi ostali.Nadalje,sve vise sam ubjedjen da I dalje voli tu jednu,tu posebnu.A za takve se I gine!Zar ne?
Sve stoji sto kazes zdravorazumski gledano,ali kao sto rece Djole "To ne bira pamet nego srce".Jbg zivot je cupav I dlakav.Slazem se samo s tim da neke stvari treba zadrzati za sebe i kad patis pati u tisini.Pozdrav tebiVidi drug ko je pošten ko nije nije naše da sudimo al čovječe cura se jebe sa desetine muškaraca na tvoje oči i ja je trebam sada voljeti ,pa drug ima nesto sto se zove dostojanstvo i zdrav razum
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|