Borisa111
Active member
Ne znam kako ga zovete,ali znam da je on bio crnac,domorodac.Dovoljan za vasmi petka zovemo Borisa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kako ga zovete,ali znam da je on bio crnac,domorodac.Dovoljan za vasmi petka zovemo Borisa
Cijela Tuzla Petku muzlaNe znam kako ga zovete,ali znam da je on bio crnac,domorodac.Dovoljan za vas
Uvjek moze bolje al dok sta ne naleti dobar je i BorisaNe znam kako ga zovete,ali znam da je on bio crnac,domorodac.Dovoljan za vas
Imaju oni u tuzli ovog anonimnog hahah danas se otvoreno ponudioRobinzon je imao Petka,sad ne znam za vas.
Ovo mu je rodjo.Zato kurve ne idu tamo,svi gejevi jbt.De nek se javi neki strejt iz Tuzle,inace ce ih I Temu ubuduce zaobilazitiImaju oni u tuzli ovog anonimnog hahah danas se otvoreno ponudio
Pošteno da ne može biti postenije
Nemoj tako imaju i mene pa kad ja svoj opasam,da vidis kako dudlaju i primaju i to da znas kakvi,morat cu kitu da ugradim da imam vise poslaImaju oni u tuzli ovog anonimnog hahah danas se otvoreno ponudio
Nista on Borisa je nasa lutkicaImaju oni u tuzli ovog anonimnog hahah danas se otvoreno ponudio
A mani me vise Amante geju.A man te meNista on Borisa je nasa lutkica
Odobreno zbog Sofije hahahJesi li pitala Milita za dozvolu ili si sama donijela odluku ?
Ti si meni sad ko crnkaA mani me vise Amante geju.A man te me
A nevjerujem svega mi koja si ti BratinaNemoj tako imaju i mene pa kad ja svoj opasam,da vidis kako dudlaju i primaju i to da znas kakvi,morat cu kitu da ugradim da imam vise posla
Vala ljepsi je brat od nje 100%Ti si meni sad ko crnka
Eh da si znala kad si silikone radila možda bi bilo popusta na količinuNemoj tako imaju i mene pa kad ja svoj opasam,da vidis kako dudlaju i primaju i to da znas kakvi,morat cu kitu da ugradim da imam vise posla
Nisam znala da je tesko jebavat,u golu vodu budem ha haEh da si znala kad si silikone radila možda bi bilo popusta na količinu
Nikad nije kasnoNisam znala da je tesko jebavat,u golu vodu budem ha ha
Prosli put navalili da im crnka dodje..Ovo mu je rodjo.Zato kurve ne idu tamo,svi gejevi jbt.De nek se javi neki strejt iz Tuzle,inace ce ih I Temu ubuduce zaobilaziti
Ljepši nije al ima veće siseVala ljepsi je brat od nje 100%
E za to joj nikad nisam htjeo dati pare..meni su se svidjale bas onakve..a sto puta mi je rekla hoce ih silikonirati..reko mozes al onda bez meneLjepši nije al ima veće sise
Ma uvijek one rade ko na traci.Unaprijed je tu napravljen plan I program I zato ranije najavljuju gdje ce.A ovi Tz su snonimni jer ko ce priznat da je peder jbtProsli put navalili da im crnka dodje..
Drugi dan zove ona mene kae ni za stana da plati nije bilo..Te je utjesim reko penzije nisu bile a plate im garant male hahah
Dade joj ova budala tj ja da se ne vrati kuci praznog novcanika
Tako da te laze da nema posla.Vec pohlepa,nikad dovoljnoMa uvijek one rade ko na traci.Unaprijed je tu napravljen plan I program I zato ranije najavljuju gdje ce.A ovi Tz su snonimni jer ko ce priznat da je peder jbt
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|