Ni u ludilu. Gumu na glavu i mirna Bosna.Sta mislite da li je pametno jebati ovu nasu neku bez kondoma evo vidim hvalite sofiju,saru pa i ovu hercegovku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni u ludilu. Gumu na glavu i mirna Bosna.Sta mislite da li je pametno jebati ovu nasu neku bez kondoma evo vidim hvalite sofiju,saru pa i ovu hercegovku
Imam bolji prijedlog.Posto su u ponudi jednooke dame I jednonoge musterije.Da mi nadjemo jednu sebi I svakome po jedna sisa dovoljna....Znao a i dalje vjerovao da je mogu izvuci iz svega..dok nije presla sve mjere..
Evo sad joj otvoreno pred svima kazem nek dodje nek me zovne i pogleda me u oci po prvi put i da mi kaze dal sam ista slagao i dal sam je volio ko Boga..Nek povede koga god hoce ne bojim se nikoga i nicega..toliko od mene..
L.p.
#Elki
Lice pojede tebe sujetaZamisli nedjelja i autopijaca i sve i jedan od onih faca je to jebo..ajmo u Nedjelju do autopijace da se smijemo molim te @Borisa111
...I onda je pod ruke,da se ne oklizne(ne sto smo dzentlmeni vec sta ce nam polomljena)..Imam bolji prijedlog.Posto su u ponudi jednooke dame I jednonoge musterije.Da mi nadjemo jednu sebi I svakome po jedna sisa dovoljna....
Ma svejedno,bice nasa/e.Pusti cure nek rade,stariji smo od njih I bice ti zao kad nam budu davale za pecanje s unucima.Prihvati ih takve I bice sve ok.Ni mi nismo savrseni.A sto kazu ono u Alan Fordu "Bolje je imati ludog prijatelja,nego pametnog neprijatelja"A brisat cemo je vlaznim maramicama
Javi se u privatnoMostar veceras od 18:30 h do 21h
+387 61 240 892
Ne nalazim se u toj prici,ali izgleda ni tebi nije nikad palo na pamet da mozda invalidi i ti sa autopijace jebu bolje od tebe pa te zato nogirala,nekad nije sve u paramaDa ne radis na autopijaci..fali nam jedna noga i jedno oko za sex u troje @Borisa111
Moze neki kontakt ako je neko bioDosla je dobra treba u B.luku iz Srbije.
Napeta znaci jebozovna u HR.Napeto? Ne.
Ona je savršenstvo koje meni prija
Napet/a u Hrvatskoj kod muskog pola znaci da ima problem s prostate,a kod zenskog "da kani pustit Tihomira"..kuzis stari mojNapeta znaci jebozovna u HR.
Sad nesto razmisljam I zamisli ono u nedostatku vijesti stave ovu tvoju objavu u "Dnevniku 2" ono...hahahahahahaMrzim je brate..gadi mi se..fuj..ona nekome nesto da zabrani hahaha jebem te zivote..nikad zaboraviti necu kad lik sav smrdljiv izadje od nje..izgovor joj bio pa covjek s posla dosao hahah fuj..uvode se novine tj anal jer joj je picka trenutno kao jupol kanta siroka..stan nikad ne okreci a dao sam za krecenje istog bar tri cetiri puta..bolesni fetisari lizu prstice aaaaa hahaha imali fetisara da im prdne pod nos..
A jebu je vjerojatno i oni iz Maoche hahah
Ahahahahah koji si ti lik hahahah kao kanta jupola koji si platio a nikad okrecila hahshah.Mrzim je brate..gadi mi se..fuj..ona nekome nesto da zabrani hahaha jebem te zivote..nikad zaboraviti necu kad lik sav smrdljiv izadje od nje..izgovor joj bio pa covjek s posla dosao hahah fuj..uvode se novine tj anal jer joj je picka trenutno kao jupol kanta siroka..stan nikad ne okreci a dao sam za krecenje istog bar tri cetiri puta..bolesni fetisari lizu prstice aaaaa hahaha imali fetisara da im prdne pod nos..
A jebu je vjerojatno i oni iz Maoche hahah
Hahahaha umirem..odo gledat dnevnik...jos 4 minute .....Ahahahahah koji si ti lik hahahah kao kanta jupola koji si platio a nikad okrecila hahshah.
Popravio si mi dan Romeo.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|