Borisa111
Active member
Nisam njen lazni profil al cu ti biti sjena do kraja ziivota jEvo otvoreno sad.Taman mi zadnje bilo u zivotu naci cu te s drugom kojeg si isto zajebavao vise puta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam njen lazni profil al cu ti biti sjena do kraja ziivota jEvo otvoreno sad.Taman mi zadnje bilo u zivotu naci cu te s drugom kojeg si isto zajebavao vise puta
Ne znam kako ti izgledas okupani.Ali saznacu.I sto gorki ime???Izgleda kao mrsava neokupana cigančica, koja se jos kao curica derala s raznim tupsonima.
Da te nisu zarazile necim pa godinama pljujes cure.Nabrojao si ih 20 punim imenom I prezimenom od 2022 pa si zato blokirao profil.Jel to majmuneNe znam kako ti izgledas okupani.Ali saznacu.I sto gorki ime???
Previse je branis ako nisi lazni profil jer nigdje nije uvrijedjena niti 1% a to sto soko pljuje po komentarima vidim da je to neka neuzvracena ljubav sa njene strane pa je zato pljuje ocito sa sokola i sa ovog drugog profila sto je nanovo napravljenNisam njen lazni profil al cu ti biti sjena do kraja ziivota j
Glupane za Sofiju sam te pitao ko je jer sam nepravedno optuzen da sam bio s njom,a ne znam ni ko je niti me zanima ko tebe sto sve zanima.Ponovo sam nepravedno optuzen,ali ok.Istina se kad tad sazna.Boli tebe kurqc sta sam imao ili imam s nekim.Gledaj svoj zivot a pozivam sve ove nabrojane s tvog profila unazad 3 godine da nam kazu tvoje pink ime I prezime ili se sam predstavi.Eto I ja cu odmah ali prvi sam pitaoPrevise je branis ako nisi lazni profil jer nigdje nije uvrijedjena niti 1% a to sto soko pljuje po komentarima vidim da je to neka neuzvracena ljubav sa njene strane pa je zato pljuje ocito sa sokola i sa ovog drugog profila sto je nanovo napravljen
A popusite mi Miki,Sokole,Gorki tj ti svi zajedno tj ti pojedinacnoGlupane za Sofiju sam te pitao ko je jer sam nepravedno optuzen da sam bio s njom,a ne znam ni ko je niti me zanima ko tebe sto sve zanima.Ponovo sam nepravedno optuzen,ali ok.Istina se kad tad sazna.Boli tebe kurqc sta sam imao ili imam s nekim.Gledaj svoj zivot a pozivam sve ove nabrojane s tvog profila unazad 3 godine da nam kazu tvoje pink ime I prezime ili se sam predstavi.Eto I ja cu odmah ali prvi sam pitao
Mene nista ne zanima i niko mi ovdje nista nemoze otkriti novo jer se vrtite oko 3 cure gpdinu dana, i sa mog profila nikad niko nije prozvan osim salon od crnke sto sam odgovorio ovdje umjesto u inbox pa sam dobio jedno 100 poruka ko je crnka ko je sofija i nikom nisam odgovorio kao sto nisam ni tebi za sofijuGlupane za Sofiju sam te pitao ko je jer sam nepravedno optuzen da sam bio s njom,a ne znam ni ko je niti me zanima ko tebe sto sve zanima.Ponovo sam nepravedno optuzen,ali ok.Istina se kad tad sazna.Boli tebe kurqc sta sam imao ili imam s nekim.Gledaj svoj zivot a pozivam sve ove nabrojane s tvog profila unazad 3 godine da nam kazu tvoje pink ime I prezime ili se sam predstavi.Eto I ja cu odmah ali prvi sam pitao
De odblokiraj profil da vidimo da od prije 3 godine seres o 20 njih.Za Bosmal,za inicijale,za gdje rade,koliko imaju djece,jos Milice iz Lukavice koju si prvu nabrojao.DeMene nista ne zanima i niko mi ovdje nista nemoze otkriti novo jer se vrtite oko 3 cure gpdinu dana, i sa mog profila nikad niko nije prozvan osim salon od crnke sto sam odgovorio ovdje umjesto u inbox pa sam dobio jedno 100 poruka ko je crnka ko je sofija i nikom nisam odgovorio kao sto nisam ni tebi za sofiju
Ermana je samo dobila odgovor na prozivanje mene da se jebem sa nerminom pa zato imam sidu a ja fino upozorio ljude za sidu bez ikakve ruzne rijeci i pazi sta pises da se ne ljutim bezveze niti imam beze sa sokolom niti sa gorkim
Kako si se hvalio da si bio sa svakom a veceras nisi ni kod jedne bio nikad.Jesi lud ili bezobrazan sta siDe odblokiraj profil da vidimo da od prije 3 godine seres o 20 njih.Za Bosmal,za inicijale,za gdje rade,koliko imaju djece,jos Milice iz Lukavice koju si prvu nabrojao.De
Bio sam sa curama kojim ove sto ih ti spominjes nemogu ni do koljena i dan danas sam sa nekim od njih al to je malo veci levelKako si se hvalio da si bio sa svakom a veceras nisi ni kod jedne bio nikad.Jesi lud ili bezobrazan sta si
Iskreno mislim da ti bas imas neki problem u glavi.Ali najiskrenije.Kod svake si bio sto si se hvalio sad nisu tvoj level.Ne da si lud vec si lud na milionitu.Crnka I ostale jos jednom vas .molim da napisete s kim imamo castBio sam sa curama kojim ove sto ih ti spominjes nemogu ni do koljena i dan danas sam sa nekim od njih al to je malo veci level
a niti sam bio sa crnkom niti sa sofijom niti sa ovom tvojom niti sam soko niti ovaj novi profil a pod broj jedan ova tvoja pise da zna ko je soko i kako mu nije uzvratila ljubav kad je htio da je zeni i sad se ti prosipas ovuda pisuci gluposti kao sto se soko prosipa blateci je a nema muda da joj ode na radno mjesto i uzme svoje pare ako vec tvrdi da mu je ukrala
Dragi Allah dao da mi kurac otpadne odmah nocas ako sam ga stavio u te sto ih ti spominjesIskreno mislim da ti bas imas neki problem u glavi.Ali najiskrenije.Kod svake si bio sto si se hvalio sad nisu tvoj level.Ne da si lud vec si lud na milionitu.Crnka I ostale jos jednom vas .molim da napisete s kim imamo cast
Poremecaj je da je pisao normalno u prvim objavama,ima i poruka da sam trazi broj crnke a sad nije bio kod nje nikad,ni kod drugih btw,pa odjednom I mrzi sve I jednu jer je izgleda fasovao neato pa otud ogorceni Gorki.Nedavno je pisao protiv Brazilki I side u Mostaru a ranije je pisao kako je najbolji sex imao upravo jednom s nekom brazilkom.Da nije Brazilka kriva za ogorcenost??.Pa kopam da probam saznati o kakvom se poremećaju radi ako si u stanju pod skrivenim nickom da pljuješ i obljavljuješ imena cura .
To znači da si bio u kontaktu sa njima godinama i odlazio kod njih i da si ih uspio dobro upoznati i zloupotrijebiti kad si saznao ime i prezime .
Kako inače prosječan lik koji ode kod njih 4,5 puta može saznati ime i prezime i kako joj se zove studio i koje je vjere ?
A ti si izgleda godinama slinio za njima i dalje sliniš inače ne bi iznosio ovako prljavo i podmuklo .
Opet brkas babe i zabe al hajde vidim da si zaljubljen i da ti nije lakoPoremecaj je da je pisao normalno u prvim objavama,ima i poruka da sam trazi broj crnke a sad nije bio kod nje nikad,ni kod drugih btw,pa odjednom I mrzi sve I jednu jer je izgleda fasovao neato pa otud ogorceni Gorki.Nedavno je pisao protiv Brazilki I side u Mostaru a ranije je pisao kako je najbolji sex imao upravo jednom s nekom brazilkom.Da nije Brazilka kriva za ogorcenost??.
Ti nisi vidio pičke ni od te Lamije, a općenito kad govorim o pizdi nisi ti još vidio ni probao osjećaj taj, osudjen si na drkanje čitav život, da praviš profile po forumu i žugaš po curama jer ti ni jedna ne da, mogu mislit taj ružan osjećaj što ti imaš, jebi gaTek cete da zalite za Lamijom i slicnim njoj, koje su dame za ove oronule i umisljene cigancice..
To su dva nivoa, neusporediva..
Ja mislim da ti ne mozes imati ni tu emociju.A da glup jesam shvatam samOpet brkas babe i zabe al hajde vidim da si zaljubljen i da ti nije lako
Tel: 064/677-677
|
|
|
|