BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Laz je ono sto me otjera od bilo koga..i onaj ko laze mi se zgadi..Opet nikad necu iznijeti ovdje nista privatno o njoj..Ima moj broj moze se javiti al nikad vise nece biti kao sto je bilo..
Jednostavno je u ovom trenutku FUJ 😎

Laz je ono sto me otjera od bilo koga..i onaj ko laze mi se zgadi..Opet nikad necu iznijeti ovdje nista privatno o njoj..Ima moj broj moze se javiti al nikad vise nece biti kao sto je bilo..
Jednostavno je u ovom trenutku FUJ 😎
Naravno da ne trebas to raditi.Svako od nas zna ko je,sta je.Moze se neko smijati do besvijesti,ali je u dubini duse prazan.Pare kako dodju I odu.Pogotovo lako zaradjene

Naravno da ne trebas to raditi.Svako od nas zna ko je,sta je.Moze se neko smijati do besvijesti,ali je u dubini duse prazan.Pare kako dodju I odu.Pogotovo lako zaradjene
Ili imam siguran plan za zaradu..cekat s ekipom ove jebace ispred ulaza i istresat sve iz njih hahah oni krenuli u nelegalu a legalno ih uzimati hahah..Cim nesto ruzno ide prema ulazu znaci Jebac hahhaha otrest ga sve su to picke brate

Kakav ste vi skup budala to nigdje nema 🤦‍♀️
Nemate druga posla nego visiti ovde i uzmati tudje slike i kruziti sa njima, kako bolesno. Uzas.
Konacno jedno iskreno misljenje jedne dame o korisnicina ovog foruma,bez censure.To mislite sve o svakome od nas da se ne lazemo I u pravu je ovaj momak koji je napisao sto se kod vas ide samo.Smijesno je da trazite pravdu I iskrenost,a same ste daleko od toga.Naravno da osudjujem ove sto dijele,ali da nisu dobili od vas materijal ne bi mogli raditi s njim

Konacno jedno iskreno misljenje jedne dame o korisnicina ovog foruma,bez censure.To mislite sve o svakome od nas da se ne lazemo I u pravu je ovaj momak koji je napisao sto se kod vas ide samo.Smijesno je da trazite pravdu I iskrenost,a same ste daleko od toga.Naravno da osudjujem ove sto dijele,ali da nisu dobili od vas materijal ne bi mogli raditi s njim
Ne kontaju brate

Ili imam siguran plan za zaradu..cekat s ekipom ove jebace ispred ulaza i istresat sve iz njih hahah oni krenuli u nelegalu a legalno ih uzimati hahah..Cim nesto ruzno ide prema ulazu znaci Jebac hahhaha otrest ga sve su to picke brate
Ma jok to.Gdje ces penzionere istresat,da ih srcka opali.A I da se ne,ogrijesimo,mozda I'm je zadnji put

Zato su bolje Brazilke,ruskinje,kineskiinje.Ne znas sta ti psuju jebote

Kakav ste vi skup budala to nigdje nema 🤦‍♀️
Nemate druga posla nego visiti ovde i uzmati tudje slike i kruziti sa njima, kako bolesno. Uzas.
Sta su mi ih poslali al jok vazno je mene slagati izmusti i Cao..jbt zivot na sta spade i ti..Pa bog te nejebo sve ono sto si nabrojala sinoc da ti treba sam ti ponio danas al jok..

Sta su mi ih poslali al jok vazno je mene slagati izmusti i Cao..jbt zivot na sta spade i ti..Pa bog te nejebo sve ono sto si nabrojala sinoc da ti treba sam ti ponio danas al jok..
Druze zene su to.Ti si lik iz one reklame za onaj sok Juicy..kad ga trudna po najvecoj oluji posalje po sok u pola noci..psi ga ganjaju,zamalo da ga zgaze dvaput,I on pokupuje sve moguce sokove na benzinskoj sto su bili,a ona ga onako izjebanog I pokislog upita: A zar nije bilo od jabuke

Pa zamislite samo ovo..Sinoc mi nabroji sta joj sve treba i koliko i za sta.. ukupno nekih 2140km koliko sam skapirao..nije problem imam to i zaokruzim na 3000 da joj ostane..I cekam kad ce mi stici poruka od nje da se vidimo i da joj to predam kao iznenađenje..al kurcina stize poruka od havera koji zivi u tom haustoru da trenutno je tu i garant se karindja sto brat rece s nekim dedama...sta tu uraditi..samo poslati poruku da je fuj..vazno se jebati s nekim seljacima iz pickovca mozda iz Viteza hahah 😎 fuj
Nastavi al bez mene 😎

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh