Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A vidim ja propustene na Facebooku nisam je skonto odmah..tamo inace slabo koristim onaj MessengerElki javljaj se na fb
Minie slobodna ne znam sta čekaš
Pitat cu je da se uda za mene hahah imam jos ustedjevine nije sve potroseno a i idem preko grane po jos neke novce za ovog sporta..Elki javljaj se na fb
Minie slobodna ne znam sta čekaš
Hahah najbolje takoPitat cu je da se uda za mene hahah imam jos ustedjevine nije sve potroseno a i idem preko grane po jos neke novce za ovog sporta..
Ja i ti moramo na pivo da razmijenimo iskustva hahah ako se vec ne znamo jer znam skoro cijelo SarajevoHahah najbolje tako
Sretno brate i samo uzivaj
MožeJa i ti moramo na pivo da razmijenimo iskustva hahah ako se vec ne znamo jer znam skoro cijelo Sarajevo
E sad bi bilo zanimljivo znati jesi li s tom istom kojoj je dolazio "crnogorac" bio prije ili iza njega...hahaLjudi raja drugovi..dali je moguce naci neku djevojku a da ta ne prima svakakve gremline ili mrke medvjede i sve redom..da ti se zivot zgadi kad ga sretnes na vratima..
Kae meni jedna dolazi joj Crnogorac neki i slucajno ga sretnem na ulazu..brate il ona ima tako jaku kiselinu ili sam ja pukoo..zivot mi zgadi...jos me napade kad sam joj rekao kako moze leci s njim haha Kae ona meni "pa jbg svi mi imamo ogledalo kuci"....haha jest bebo ali ga taj Crnogorac jos nije upoznao
Uskoro opet mislim vec iduce sedmice bit cu ponovo u parama pa nece biti problem opet iznajmiti sobu i platiti malu za tri noci i tri dana..Javite ako kakvu imate pocastit ce brat.
Moze ovdje u pp pa mozemo se na wsp cuti..
Elki
Znaci brat moj Javni se da znam koji hahahaMože
Znamo se ali moramo pp
Veceras prije njega..a da znam da sam nekad poslije njega ojj zivot bi mi se zgadio..odsjeko bih ga motornom pilom hahaheE sad bi bilo zanimljivo znati jesi li s tom istom kojoj je dolazio "crnogorac" bio prije ili iza njega...haha
Simona iz Mostara te vrati na tvorničke plus imaš završetak, meni je odličnaIma li neko br.neke dobre za masažu,cjena nije bitna?
Moze brojImate Minie u Lukavici, dolazi u Motel gdje želite prezgodna i nije skupa za broj pp
PrevaraDa li je ova sto se predstavlja kao Slavica prava
Mozel broj ppSara BL
21 god.
Bila je vrlo komunikativna, pažljiva i ljubazna. Ugodna atmosfera u apartmanu. Aktivno se prilagodjavala mojim zeljama, mjenjala poze po potrebi i nije gledala na vrijeme.
Izgled 10/10
Profesionalnost 10/10
Sex 10/10
Cijena 9/10
Topla preporuka!
Koji je razlog da se muškarac zove Ana na profilu?Pozurite kod Minie jer necu vam je jos dugo pustiti tako slobodnu..ja kad se navadim kod jedne biti onda je nema da radi po mjesec dana
Elki
Koristimo isti profil ja i Ana CrnkaKoji je razlog da se muškarac zove Ana na profilu?
Imaš li u ponudi i 15 minuta/35e za brzosvršavajuće?Danad sam u Banja Luci, neću ići u druge gradove prema tome ne gubite ni moje ni vaše vreme, biću tu 3 dana....
Ja Sam Maja, dosta vas me I zna...
170,60 grudi 4, 25 godina
Nudim oral I klasiku seks pola sata je 70e, fe
tiše NE.
XBON NIJE POTREBAN
POZIV NA WHATSAPP ILI WHATSAPP PORUKA
066080236
Ona vise koristi za ovaj sport..ja ovako ponekad kad se zazelim neke novine na sceniKoji je razlog da se muškarac zove Ana na profilu?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|