BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ljudi raja drugovi..dali je moguce naci neku djevojku a da ta ne prima svakakve gremline ili mrke medvjede i sve redom..da ti se zivot zgadi kad ga sretnes na vratima..
Kae meni jedna dolazi joj Crnogorac neki i slucajno ga sretnem na ulazu..brate il ona ima tako jaku kiselinu ili sam ja pukoo..zivot mi zgadi...jos me napade kad sam joj rekao kako moze leci s njim haha 😎 🤣 Kae ona meni "pa jbg svi mi imamo ogledalo kuci"....haha jest bebo ali ga taj Crnogorac jos nije upoznao 😎

Uskoro opet mislim vec iduce sedmice bit cu ponovo u parama pa nece biti problem opet iznajmiti sobu i platiti malu za tri noci i tri dana..Javite ako kakvu imate pocastit ce brat.
Moze ovdje u pp pa mozemo se na wsp cuti..

Elki😎
E sad bi bilo zanimljivo znati jesi li s tom istom kojoj je dolazio "crnogorac" bio prije ili iza njega...haha

Ljudi raja drugovi..dali je moguce naci neku djevojku a da ta ne prima svakakve gremline ili mrke medvjede i sve redom..da ti se zivot zgadi kad ga sretnes na vratima..
Kae meni jedna dolazi joj Crnogorac neki i slucajno ga sretnem na ulazu..brate il ona ima tako jaku kiselinu ili sam ja pukoo..zivot mi zgadi...jos me napade kad sam joj rekao kako moze leci s njim haha 😎 🤣 Kae ona meni "pa jbg svi mi imamo ogledalo kuci"....haha jest bebo ali ga taj Crnogorac jos nije upoznao 😎

Uskoro opet mislim vec iduce sedmice bit cu ponovo u parama pa nece biti problem opet iznajmiti sobu i platiti malu za tri noci i tri dana..Javite ako kakvu imate pocastit ce brat.
Moze ovdje u pp pa mozemo se na wsp cuti..

Elki😎

Evo jos jednom zasad u opticaju su Sofija i Minie s foruma ❤️❤️😎

Pozurite kod Minie jer necu vam je jos dugo pustiti tako slobodnu..ja kad se navadim kod jedne biti onda je nema da radi po mjesec dana 😎

Elki😎

Danad sam u Banja Luci, neću ići u druge gradove prema tome ne gubite ni moje ni vaše vreme, biću tu 3 dana....

Ja Sam Maja, dosta vas me I zna...

170,60 grudi 4, 25 godina

Nudim oral I klasiku seks pola sata je 70e, fe
tiše NE.
XBON NIJE POTREBAN
POZIV NA WHATSAPP ILI WHATSAPP PORUKA
066080236

Danad sam u Banja Luci, neću ići u druge gradove prema tome ne gubite ni moje ni vaše vreme, biću tu 3 dana....

Ja Sam Maja, dosta vas me I zna...

170,60 grudi 4, 25 godina

Nudim oral I klasiku seks pola sata je 70e, fe
tiše NE.
XBON NIJE POTREBAN
POZIV NA WHATSAPP ILI WHATSAPP PORUKA
066080236
Imaš li u ponudi i 15 minuta/35e za brzosvršavajuće? 😎

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh