Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, ti si ljepša i imaš veće siseMa sta vam je ljudi uopste to nisam ja , niti je moj profil. Opustite se
Top onda.Ma sta vam je ljudi uopste to nisam ja , niti je moj profil. Opustite se
Nije, i nece niko ni bitiPozdrav, je li bio neko u mostaru kod ovih što su u milka zgradi
Je li neko bio kod ovih kineskinja u Banja Luci liči li to na
i ja sam pita vec 2 puta. Ali nije izgleda niko.Je li neko bio kod ovih kineskinja u Banja Luci liči li to na zensko.
124Potrebno banja luka hitno?
Ti si dečko talentovano glup, da ne kažem retardiran. Zašto ti ovako nešto treba? Osoba koja pazi na reputaciju i diskreciju treba da ispašta zbog tvoje gluposti?Ukucas studio_black_gold na instagram radi obrve masaze i ostalo i vidit ces je na slici bjeli kaput ruke u dzepovima
De ne seri majke ti da pazi na reputaciju nebi se kurvala sa kim stigne glavna je zvijezda foruma svaki drugi post je njen djevojke koje paze na reputaciju rade u zatvorenom krugu imaju 10ak stalnih klijenata i ne ofiraju se po forumimaTi si dečko talentovano glup, da ne kažem retardiran. Zašto ti ovako nešto treba? Osoba koja pazi na reputaciju i diskreciju treba da ispašta zbog tvoje gluposti?
Tačno net treba da bude privilegija, a ne pravo svih!
U pravu si. Svaki moj profil koji sam ikad ovdje napravio sam djevojkama do kojih mi je stalo i rekao da sam to ja. Jednostavno moraš biti ljigav pa napraviti ovdje profil da bi odavao identitet neke djevojke.I sta sad treba o svakoj napisati detalje.Pa hajde prvo se vi sto objavljujete predstavite likom I djelom.Ipak sta god da radila,zensko je.Sta trebaju je budale maltretirat sad
Satrase seDal sada sipa češlja pomenuti beayty studio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|