I samo nesto da vam brat kaze..ne vjerujte ni jednoj koja je u ovom sportu da vam kao kaze da ste drugaciji od ostalih i da prema vama osjeca nesto drugacije nego prema ostalima..da su tu emocije kao voli te ovo ono i tako te lazi..jbg ja sam nasjeo na tako nesto i nezamislive stvari radio za tu osobu davao sakom i kapom..znao sam dati za sedam dana po 8.000 a da se nismo ni sexali jer je u tom trenutku ili menstruacija ili je bolesna ili tako nešto..bas ludo volio..bitno mi je bilo njeno drustvo i ja najsretniji na planeti..da bi mi rekla kako joj je opao posao zbog mene jer je non stop samnom i druge ne prima vec samo mene..e pa seko draga pustena si i jebi se i sa vulkanizerima i molerima i sumarima kamiondjijama s kim stignes vrati svoju klijentelu kao što je i taj mrmot iz C.Gore veceras bio..fuj...Ne nasjedajte na to kad vam kaze da ste nesto posebno za nju..ovo je moje iskustvo i za ovu mladju raju ili neke lako zaljubljive da ne bace novac uzalud jer ce vam biti poslije zao sto ste ikad upoznali tu osobu i pomoc joj pruzali kad god je trebalo..
Elki