BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ljudi raja drugovi..dali je moguce naci neku djevojku a da ta ne prima svakakve gremline ili mrke medvjede i sve redom..da ti se zivot zgadi kad ga sretnes na vratima..
Kae meni jedna dolazi joj Crnogorac neki i slucajno ga sretnem na ulazu..brate il ona ima tako jaku kiselinu ili sam ja pukoo..zivot mi zgadi...jos me napade kad sam joj rekao kako moze leci s njim haha 😎 🤣 Kae ona meni "pa jbg svi mi imamo ogledalo kuci"....haha jest bebo ali ga taj Crnogorac jos nije upoznao 😎

Uskoro opet mislim vec iduce sedmice bit cu ponovo u parama pa nece biti problem opet iznajmiti sobu i platiti malu za tri noci i tri dana..Javite ako kakvu imate pocastit ce brat.
Moze ovdje u pp pa mozemo se na wsp cuti..

Elki😎

Evo jos jednom zasad u opticaju su Sofija i Minie s foruma ❤️❤️😎
Daj druze ta Minie je kurac obicni, zena debela nikakva. Bolje nemoj to jebavati

Pozdrav ekipa, molio bi za jednu uslugu.
Ako neko ima kontakt za Bihać neke djevojke ili starije dame raspolozenu za druženje , molio bi da se javi u pp. Pozz

Ako cemo iskreno jedino se za Sofiju moze reci da je pravi top model osim sto je prelijepa cura ima takvu figuru tijela da bi joj i mnogi top modeli pozavidjeli
Slazem se,ali vecini ovdje ne treba top model nego cura(kurva)koja zna svoj posao.
Sofija je super ali jednostavno imas cura koje te energijom izuju iz cipela,a prosijek lica i tijela.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh