volibert
Well-known member
MOSTAR DANAS
061025584
SARA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MOSTAR DANAS
061025584
SARA
Ko te zanima,pisi ppVi iz Srebrenika ako znate kakve iz Lušnice javite se, trebam neke info, moze i da platim ili razmjena neka
Banja Luka 066-141-783 whatsapp
Sofija i ja , vidimo se od danas. ( cetvrtak , petak i subota)
#crnka
Ako cemo iskreno jedino se za Sofiju moze reci da je pravi top model osim sto je prelijepa cura ima takvu figuru tijela da bi joj i mnogi top modeli pozavidjeliNije ona top modela vidjela, a taj ko je gura nije vidio sta je top model
Onda ce nam trebati dosta kondomaSve je okej samo je kondom obavezan zovite me hahaha
Slazem se,ali vecini ovdje ne treba top model nego cura(kurva)koja zna svoj posao.Ako cemo iskreno jedino se za Sofiju moze reci da je pravi top model osim sto je prelijepa cura ima takvu figuru tijela da bi joj i mnogi top modeli pozavidjeli
O ukusima se ne raspravlja.Slazem se,ali vecini ovdje ne treba top model nego cura(kurva)koja zna svoj posao.
Sofija je super ali jednostavno imas cura koje te energijom izuju iz cipela,a prosijek lica i tijela.
Slažem se u potpunosti sve to stoji ali Sofija mene svojom energijom ne da izuje iz cipela vec me svaki put lansira na sedmo neboSlazem se,ali vecini ovdje ne treba top model nego cura(kurva)koja zna svoj posao.
Sofija je super ali jednostavno imas cura koje te energijom izuju iz cipela,a prosijek lica i tijela.
Može konrakt?Mozel broj
Treba da je castisSlažem se u potpunosti sve to stoji ali Sofija mene svojom energijom ne da izuje iz cipela vec me svaki put lansira na sedmo nebo
Treba da je castisSlažem se u potpunosti sve to stoji ali Sofija mene svojom energijom ne da izuje iz cipela vec me svaki put lansira na sedmo nebo
Jel neko bio kod ovih azijatkinja sa EGEa, miriše mi na prevaru?
PpSta treba uraditi da se dodje do njenog broja,sve kao u pp a niko nece da posalje...
Opasna je izgleda
Ko je taPozdrav forumasi, da li je neko imamo iskustvo sa Enom iz Modrice?
ObaveznoTreba da je castis
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|