BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Stavis kondom umocis i eto.To ti je paket.
A sto se izgleda tice ukusi su razliciti.
Nekome je bitan izgled u faci,nekome sise i dupe,neko ocekuje misicu neko silikonusu u sustini za 150km neces pogrijesiti a bolje i nema.
E pa to je to, napokon odgovor kakav sam čekao. A što se tiče higijene i sigurnosti, mene je toga strah jer sam nov u ovom sportu, znam da ide kondom i sve ali opet prostitutke su to šta ja znam, ako je nudila dirnem dolje može li me zaraziti čim hahah

Pa šta joj je specijalnost da je baš takav level? Dobro se jebe, puši ili sve? Kolega moj je bio kod nje ali kaže da nije bilo nikakvog kontakta,nit lizanje nit pušenje,ništa samo umočio i svršio. 15min.
Je li ima ona neke pakete usluga?
One reče da je meni se čini platio 150 km sad ne znam koliko je to vremena i šta uključuje
Ma ništa joj nije specijalnost buraz.
Kondom ok,pušenje ništa specijalno,čak i nije nešto posebno nagodna za ispuniti neke light zahtjeve. Ne znam,možda mala nije moj tip ko zna?
Jedino što bih kod nje pohvalio je to što je uska...

Ja bgm neznam je li mi pričamo o istoj curi hahaha. Kolega reče Sofija , dao mi je ovaj broj rekao bih da je to taj isti, ali kaže cura ništa posebno. Mršavica, nema sisa ni guzica niti je neka ljepotica. Je li to ona ili sam ja nešto pobrkao
Upravo tako buraz. Opis je tačan,ni sise ni guzice ali jbg o ukusima se ne raspravlja.
Neko voli njen simpa lik 🙂
Iako su meni i ona i Crnka bile bolje prije već su napumpale usta 🥴

Brate, Sofijin najveci kvalitet je izgled(koji je 10/10 bez pretjerivanja)..one rade oral sa gumicom i to nikad ne moze da bude kao sto je bez gumice, to je svima jasno. Ali cure izgledaju dobro i to je meni najbitnije, ja pravo da ti kazem, ne mogu sa svakim ni da legnem u krevet.
Eto sinoc trojka sa Sofijom i njenom drugaricom🥴i sta mislis kako je bilo..
....a poslije toga jutros kod male Sare takodje na Stupu iznenada, a ljudi moji...UH🤭
🥴😓😓😓
Recenzija glasi: NIJE MI DOBRO🥴

Trazite me na Kosevu na kardiologiji😂😂😂
...umalo ne udjoh u jednosmjernu, zaboravio telefon u mesari😂😂😂😂😂😂

Tako da brate, ako je cura TOP, pusti se toga kako ga pusi i dozvoljava li anal, to trazi od onih silikonskih kraljica one su u tom poslu doktorice Nauka..😁
Dobar si ti ja sam jednom od Sofije ono sav pod utiskom jos na sedmom nebu izaso u haustor tmn ušao u lift kad skonta da sam u čarapama reko jbt vaćaj se po patike 🤣🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh