Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj male plaveCrnka jedva dosao do nje zvao ne javlja jedva preko poruka cura solidna nista specijalno
Crnka sa stupa kod vrtica prijatna uredna ja sam bio ranije oko 12 po danu jos jedan momak ceka ispred u ulazu moja preporuka ici ranije po danu
Mala plava zgrade Miljacke moze se sve dogovoriti ali meni neuredno stan sam prljav
Sunny kod okretalista male zgrade na slikama ekstra ali zena starija fali dosta zuba samo prica moze se sve dogovoriti
Malory sam dogovorio za 150 eura ali u mom smjestaju taj dan je trebala da putuje po mom ukusu previsoka i previse operisana ali usluga najbolja
Zato sto sam ti fino rekao ako imas provjerem broj za razmjenu nije problem.Usluga za uslugu jbg pozzMeni nisi nikad proslijedio kontakt.
Koje tri drugNeko kontakt neki Doboj,da nisu one tri standardne
Odakle je?Javite se meni za Minie i informacije o njoj.
PpOdakle je?
Pozdrav imam jednu u banjalučki,moze li ta iz okolineHoce ko da razmjenimo samo postene kurve imam.Jedna je iz BL a druga okolina. Samo ovi sto imaju nesto konketno neka se jave u pp ostali ne smatajte.
Lp
Kako ko A ŠNe kara se i ne moguce je doc do nje
Moze li broj od male plave i od Sunny u pp?Crnka jedva dosao do nje zvao ne javlja jedva preko poruka cura solidna nista specijalno
Crnka sa stupa kod vrtica prijatna uredna ja sam bio ranije oko 12 po danu jos jedan momak ceka ispred u ulazu moja preporuka ici ranije po danu
Mala plava zgrade Miljacke moze se sve dogovoriti ali meni neuredno stan sam prljav
Sunny kod okretalista male zgrade na slikama ekstra ali zena starija fali dosta zuba samo prica moze se sve dogovoriti
Malory sam dogovorio za 150 eura ali u mom smjestaju taj dan je trebala da putuje po mom ukusu previsoka i previse operisana ali usluga najbolja
Ko je ova?+387603320595 evo jedna iz Tuzle
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|