idi ove vikend ture tamo su ti po 70-80 Eura sebi birašDa mi je neko prico prije 5 godina da cu dat cetri stoje eskort dami nabio ga spicokom u repnjacu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
idi ove vikend ture tamo su ti po 70-80 Eura sebi birašDa mi je neko prico prije 5 godina da cu dat cetri stoje eskort dami nabio ga spicokom u repnjacu.
Dje je to?idi ove vikend ture tamo su ti po 70-80 Eura sebi biraš
Ali nije ni u parama stvar ja sam imo nekih drugih planova sa zenama.idi ove vikend ture tamo su ti po 70-80 Eura sebi biraš
Dok me moja pahuljica nije ostavila, evo vec 8 godina nisam doso sebi, pa da vidim ima li lijeka kod ovih dama, u alkoholu nema.Ali nije ni u parama stvar ja sam imo nekih drugih planova sa zenama.
Ja mislim da sam ja umro taj dan kad me sutnula, samo mi jos nisu javili.Dok me moja pahuljica nije ostavila, evo vec 8 godina nisam doso sebi, pa da vidim ima li lijeka kod ovih dama, u alkoholu nema.
Niko ovdje normalan nije.Evo proso slikanje i kod ove sisate, dzaba ne znaci mi to nista, nema mojih okica.
Kod Larah?Evo proso slikanje i kod ove sisate, dzaba ne znaci mi to nista, nema mojih okica.
Ma jaKod Larah?
Jesil bio mozda
Ko je jebo jebo je.Jbg,treba je high level.
Sa Stanijom je u paru b'raz to se više ne može platiti
Malo je cura kao Sofija osim prirodne ljepote sve ostalo prema svojoj fizionomiji tijela ima tmn onoliko koliko treba cura je pravi top model jedno preslatko žensko bićeUpravo tako buraz. Opis je tačan,ni sise ni guzice ali jbg o ukusima se ne raspravlja.
Neko voli njen simpa lik
Iako su meni i ona i Crnka bile bolje prije već su napumpale usta
Jbga roleNiko ovdje normalan nije.
Neko nas opasno prasi iz vazduha
Oprasila je ona mene davnoJbga role
Jesi li isao
E to i mene zanimaPozdrav ima koja u Brčkom?
Nisam josJesi li isao
Sto roleNisam jos
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|