Jos je u Sarajevu, idemooPopodne stize crna kolumbijka, brz dogovor i odlicna usluga.
+1 (647) 558‑4804 whatsapp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos je u Sarajevu, idemooPopodne stize crna kolumbijka, brz dogovor i odlicna usluga.
+1 (647) 558‑4804 whatsapp
Poslji broj pvtSrebrenik
Mlada Tiktokerka Jaše Kurcinu - SwipeFap
Mlada tiktokerka iz srebrenika jase kurcinu sa jebenom guzomswipefap.com
Naporan si. Odjebi, ako nemas nesto pametno da napisesJos je u Sarajevu, idemoo
Daj broj drugSrebrenik
Daj broj drugSrebrenik
Ajd u TuzluSutra (Utorak ) Banja Luka
061025584
Sara
Zna li se tko je?Srebrenik
Ko je ta enida odakle jeDoboj i okolica? Enida se ne javlja, Jaca loša, o plavusi ni govora neko nešto novo?
Mala se ne javlja nikako zaobiciSutra (Utorak ) Banja Luka
061025584
Sara
Cura koja ima bruku pozitivnih recenzija, ti nadješ da napišeš da se zaobidje jer ti se ne javlja, a što je zoveš retarde?, zašto ne napišeš poruku i sačekaš odgovor fino, nee bi ti se ni ja javio i rijetko koja da se javlja na poziv, dosadni ste shvatite kad zovete cure na pozivMala se ne javlja nikako zaobici
Cura koja ima bruku pozitivnih recenzija, ti nadješ da napišeš da se zaobidje jer ti se ne javlja, a što je zoveš retarde?, zašto ne napišeš poruku i sačekaš odgovor fino, nee bi ti se ni ja javio i rijetko koja da se javlja na poziv, dosadni ste shvatite kad zovete cure na poziv
D O S A D N I !!
Retarde ne mislim bukvalno ne javlja niti sam je zvao. Pisao poruke odg nema. Cemu potreba za tim da tako pises kao ti nesto pametan niko to spomenuo nije odjebi u skokovimaCura koja ima bruku pozitivnih recenzija, ti nadješ da napišeš da se zaobidje jer ti se ne javlja, a što je zoveš retarde?, zašto ne napišeš poruku i sačekaš odgovor fino, nee bi ti se ni ja javio i rijetko koja da se javlja na poziv, dosadni ste shvatite kad zovete cure na poziv
D O S A D N I !!
Ružaan si, ne pitaj me kako znam, vidovit samRetarde ne mislim bukvalno ne javlja niti sam je zvao. Pisao poruke odg nema. Cemu potreba za tim da tako pises kao ti nesto pametan niko to spomenuo nije odjebi u skokovima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|