Nisam, cura radi svoj posao profesionalno. Napravi razmak između musterija. Nije kao ove nase, cast izuzetcimaJbga jesil sreo ikog u blizini njene rezidencije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam, cura radi svoj posao profesionalno. Napravi razmak između musterija. Nije kao ove nase, cast izuzetcimaJbga jesil sreo ikog u blizini njene rezidencije?
Baš tako,jbt ove naše samo što nisu počele svima davati isti termin pa ono klupa u hodniku. Svi sjedu i 'ajmo redom nextNisam, cura radi svoj posao profesionalno. Napravi razmak između musterija. Nije kao ove nase, cast izuzetcima
Nije to roki problem nego necu da odem gore i da nekog cvimbu vidim na vratima. Sam cu se okrenit i na kafu...Baš tako,jbt ove naše samo što nisu počele svima davati isti termin pa ono klupa u hodniku. Svi sjedu i 'ajmo redom next
Mnoge se i ne istuširaju između nego samo vlažne maramice i pucaj...
Dobro vece i dovidjenja.
Brate nemam ja želudac da bih mogao biti u intimnom odnosu sa djevojkom koja ne vodi računa o higijeni.......... Ima ih prime i ove u .... svega se nagledalo i proslo tako da...jebaji ga ne bih dalje...al bratee sjetite se pocetka korone i prvo je nestalo toalet papira bog te j...
Znaci 85 do 90 % ljudi poslije sranja ne pere guzicu nego samo omlate papirom i ajmoo..
Tako da je o cistoci suvisno ima svega i jebes ga..sutra kad zasvrbi ne pitaj se odkud i kako..
Elki
I ja bih volio tu informaciju ako mozeKakve su ove u Holiday u Sarajevu , jeli bio neko ?
Dajem svima u pp. Ali manje ce tako biti glupih poruka, nego da je br javan.Posteno i korektno.
Ali po cemu ti procjenjujes kome ces dati br. u pp .?
Mozda bas neko kome das ima takva glupa pitanja.
Cisto me samo zanima.
Odmara brate.Kako mogu stupiti u kontakt sa Sofijom ljudi? Ovdje mi ne odgovara, na WhatsApp se ne isporučuje danima?
Ma normala sve jasno, nego sam nestrpljiv nešto mi se čini bar ovdje po forumu da je češće aktivna. Ako uspijem dogovoriti bit će mi prvi put s njom. Ima li tko slike kako izgleda, je li ima oglas negdje ona sa slikama?Odmara brate.
Ima i ona dusu
Nema oglas ali vjeruj mi ne treba ti slika,ako dogovoris termin neces se pokajati sigurno.Samo uzivaj burazMa normala sve jasno, nego sam nestrpljiv nešto mi se čini bar ovdje po forumu da je češće aktivna. Ako uspijem dogovoriti bit će mi prvi put s njom. Ima li tko slike kako izgleda, je li ima oglas negdje ona sa slikama?
Pošalje li ona bar na WhatsApp slike kad se dogovaramo? Trebam li ja slati slike?Nema oglas ali vjeruj mi ne treba ti slika,ako dogovoris termin neces se pokajati sigurno.Samo uzivaj buraz
Mala, debela i celava...Ma normala sve jasno, nego sam nestrpljiv nešto mi se čini bar ovdje po forumu da je češće aktivna. Ako uspijem dogovoriti bit će mi prvi put s njom. Ima li tko slike kako izgleda, je li ima oglas negdje ona sa slikama?
Još malo pa ce biti ko u bolnici , sjedimo svi ispred vrata i čekamo da nas prozoveBaš tako,jbt ove naše samo što nisu počele svima davati isti termin pa ono klupa u hodniku. Svi sjedu i 'ajmo redom next
Mnoge se i ne istuširaju između nego samo vlažne maramice i pucaj...
Lijepa je,jedino što nema sve zube i ima jednu kraću nogu. Ali usluga je vrh,nećeš se pokajatiMa normala sve jasno, nego sam nestrpljiv nešto mi se čini bar ovdje po forumu da je češće aktivna. Ako uspijem dogovoriti bit će mi prvi put s njom. Ima li tko slike kako izgleda, je li ima oglas negdje ona sa slikama?
Pa to brate,zasad se sretnemo na ulazu i naravno da se dama nije stigla istuširati.Još malo pa ce biti ko u bolnici , sjedimo svi ispred vrata i čekamo da nas prozove
Hm,ta mi se sviđa. Jeste da se zove KarinaSmaras
Glup si jaraneHm,ta mi se sviđa. Jeste da se zove Karina
Zamisli odradiš je i pohvališ se frendu da si polizao karinu od do
Ne trebas ti slati a ona ce poslati ali vjeruj da je topPošalje li ona bar na WhatsApp slike kad se dogovaramo? Trebam li ja slati slike?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|