Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpisuje li se ugovor kakavE cuj agencija.Ljudi je li neko cuo (ili je vec bio) za neku agenciju koja je stigla u Tuzlu sa jedno 10tak djevojaka i odsjedaju u onim stanovima u centru odma preko puta kineske prodavnice? Traze placanje samo u kesu, fazon mozes birat koju ces sto meni zvuci nerealno…
Sve ove agencije koje posluju po evropi, ovdje salju po jednu, eventualno dvije dvejoke, koje apsolutno nemaju veze sa onim djevojkama na slikama koje oni pustaju.Ljudi je li neko cuo (ili je vec bio) za neku agenciju koja je stigla u Tuzlu sa jedno 10tak djevojaka i odsjedaju u onim stanovima u centru odma preko puta kineske prodavnice? Traze placanje samo u kesu, fazon mozes birat koju ces sto meni zvuci nerealno…
Imam ja jedan za ZenicuIma li ikakva u Ze, srednja Bosna opcenito, castik za dobar kontakt
Mnogo si glup ko kurac,ti našao pričati a jado pojma nemašSve ove agencije koje posluju po evropi, ovdje salju po jednu, eventualno dvije dvejoke, koje apsolutno nemaju veze sa onim djevojkama na slikama koje oni pustaju.
Moj savjet, s obzirom da ovih domacih cura nema, ili sto ih ima to je odron, je da se uzme stan na dan i da je dovedes tu, platis masno ali je usluga vrhunska i nema maltreriranja.
Obavezno na samom dogovoru traziti sliku djevojke koja ce doci jer ona sa slike u 90% slucajeva nije ta koja ce doci.
Ajd ppImam brojeve tesanj doboj prnjavor srebrenik zepce zavidovici tuzla saljem uz dogovor
Jos danasMOSTAR vidimo se danas i sutra!
066-141-783 wa
#crnka
Jos danasMOSTAR vidimo se danas i sutra!
066-141-783 wa
#crnka
Imam i ja javi se da razmjenimoImam brojeve tesanj doboj prnjavor srebrenik zepce zavidovici tuzla saljem uz dogovor
A srijeda???BANJA LUKA
Dolazimo Sofija i ja četvrtak, petak i subotu!
07.11-08.11-09.11
#vidimo se
#crnka
Vjerujem da te dotakla konstatacija da su vecina ovih domacih cura odron.Mnogo si glup ko kurac,ti našao pričati a jado pojma nemaš
Tel: 064/677-677
|
|
|
|