Već si levat tj. izlevatili su te prihvati to da si levat i život ide dalje, ovo vazi za sve levate prošle i buduće koji kupuju xbonove nekakvim oglasima.A jel moze policija da nadje preko broja telefona da prijavim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već si levat tj. izlevatili su te prihvati to da si levat i život ide dalje, ovo vazi za sve levate prošle i buduće koji kupuju xbonove nekakvim oglasima.A jel moze policija da nadje preko broja telefona da prijavim ?
Daj broj da je zovemo mamu joj lopovskucao jedno pitanje prevaren sam s xbonom poslao sam jednoj curi xbon iz tuzle 50 km i rekla mi je ostalo na ruke cu morat dat kako ja mogu pronaci nju sto me prevarila i uzela moj novac mogu li policiji prijavit da nadju preko broja telefona ?
Daj broj da je zovemo mamu joj lopovskucao jedno pitanje prevaren sam s xbonom poslao sam jednoj curi xbon iz tuzle 50 km i rekla mi je ostalo na ruke cu morat dat kako ja mogu pronaci nju sto me prevarila i uzela moj novac mogu li policiji prijavit da nadju preko broja telefona ?
Kakve tvoje firme sa takom pameti nemaš ni 10 kokoški , nemoj se sramotiti viseNije problem imam 10 firmi imam zarade preko 100k mjesecno ali volim uplatit malo ovako i zabavit se ugl sam davao sve na kes odmah ali ona je trazilai ja poslao kako neko ne moze skontat ko je iza broja i da mu neko dodje i resi to ?
Hahaahhahahahh e baš Ako 10 firmi zaradi preko 100 k tanko je to burazeru, u dubiozi si Da nije onaj Senad,m što Bingo držiKakve tvoje firme sa takom pameti nemaš ni 10 kokoški , nemoj se sramotiti vise
Nije njemu do para nego neće da ga neko pravi levatom i budalomHahaahhahahahh e baš Ako 10 firmi zaradi preko 100 k tanko je to burazeru, u dubiozi si Da nije onaj Senad,m što Bingo drži
Ti Bgmi koda si pao sa Marsa pa neznas da je slanje tih xbonova cista prevara i sta ces ti sad tu kao nesto poduzimat ma daj nemoj bit smijesan znas kako kazu sam pao sam se ubio nego halali to i sljedeci put vise misli gornjom glavomcao jedno pitanje prevaren sam s xbonom poslao sam jednoj curi xbon iz tuzle 50 km i rekla mi je ostalo na ruke cu morat dat kako ja mogu pronaci nju sto me prevarila i uzela moj novac mogu li policiji prijavit da nadju preko broja telefona ?
Dam pare inspektoru pa cemo vidjetTi Bgmi koda si pao sa Marsa pa neznas da je slanje tih xbonova cista prevara i sta ces ti sad tu kao nesto poduzimat ma daj nemoj bit smijesan znas kako kazu sam pao sam se ubio nego halali to i sljedeci put vise misli gornjom glavom
Dam pare inspektoru pa cemo vidjetTi Bgmi koda si pao sa Marsa pa neznas da je slanje tih xbonova cista prevara i sta ces ti sad tu kao nesto poduzimat ma daj nemoj bit smijesan znas kako kazu sam pao sam se ubio nego halali to i sljedeci put vise misli gornjom glavom
jbg nemam mozga zato rade u mene u firmi takvi poput tebe cmokKakve tvoje firme sa takom pameti nemaš ni 10 kokoški , nemoj se sramotiti vise
Zamisli sta ti zaposlenici tek rade, kad te ona naguzila za 50KMjbg nemam mozga zato rade u mene u firmi takvi poput tebe cmok
Nek rade sta god zele ali kako neko ako vara ne moze ga niko naci preko broja to ne mogu da razumijem ? sta sutra ja prevarim tebe i ne mozes me naci ? ne kontam...Zamisli sta ti zaposlenici tek rade, kad te ona naguzila za 50KM
Nek rade sta god zele ali kako neko ako vara ne moze ga niko naci preko broja to ne mogu da razumijem ? sta sutra ja prevarim tebe i ne mozes me naci ? ne kontam...Zamisli sta ti zaposlenici tek rade, kad te ona naguzila za 50KM
Popušio si ga jarane kod Mallory žestokoO mallory jesi li to ti? Ofajlo raspala
Pozdrav drug moze li kontakt te crnke iz bugojna,Imam jednu dobru crnku u Bugojnu. Ima li neko da razmjenimo brojeve/kontakt
Popušio si ga ba kod Mallory skontaj višeO mallory jesi li to ti? Ofajlo raspala
Jašta ćeš , otiđi kod inspektora i objasni mu situaciju i razlog zbog kojeg si nekome poslao x bon .Dam pare inspektoru pa cemo vidjet
Jašta ćeš , otiđi kod inspektora i objasni mu situaciju i razlog zbog kojeg si nekome poslao x bon .Dam pare inspektoru pa cemo vidjet
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|