Inkognito1405
Active member
Nakon Sade, odoše i braća Ćulum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi ti imao nick takav vidi se da si lud cuj samo kurva,a nek su te zajebali svaka cast takve i treba deratlepi moj dodji u sarajevo pa da vidis kako se zivi nisam ja robovlasnik ko ti zapamti mogu ja dat i 5k kurvi ali zasto bi kad je to samo kurva stedim kes za neke druge projekte a ne bacat par hiljada na te gluposti..
Ja pola i ti pola brate moze?Neka napise broj ja ću mu refundirati
Nek dodje kod mene dat cu mu ja 50km samo da vise ne piseNeka napise broj ja ću mu refundirati
Ali mora doci bas sa tim autom da mu povjerujem da je to onNe kažu džaba za bosance i hercegovce da je to tako velikoduša narod. Svaka čast kurvice.
To ne umanjuje tvoje veliko srceAli mora doci bas sa tim autom da mu povjerujem da je to on
Kurvice moja ja mogu ako hocu da pisam po vama svima koliko imam nisam takav covjek nije rijec o parama i o skupim autima i o stanovima nego je rijec o varaju zasto ljudi varaju za 25 eur a ti zelis samo zabavu i to je sve.Ne bi ti imao nick takav vidi se da si lud cuj samo kurva,a nek su te zajebali svaka cast takve i treba derat
Ha ha koji idiot Boze,eto pisaju po tebi samo sto to i ne vidis,ti si samo pickopacenik jedan,sto je htio vidit picku al prvo Xbon Ha haaaKurvice moja ja mogu ako hocu da pisam po vama svima koliko imam nisam takav covjek nije rijec o parama i o skupim autima i o stanovima nego je rijec o varaju zasto ljudi varaju za 25 eur a ti zelis samo zabavu i to je sve.
Ja kad bi tebi dao 500 eur kad bi ti vidjela koje su to pare kad bi sve izbrojao po 100km ti bi rekla hajde hajde pusti te price...Ha ha koji idiot Boze,eto pisaju po tebi samo sto to i ne vidis,ti si samo pickopacenik jedan,sto je htio vidit picku al prvo Xbon Ha haaa
Dosadan si, sjaši više debiluJa kad bi tebi dao 500 eur kad bi ti vidjela koje su to pare kad bi sve izbrojao po 100km ti bi rekla hajde hajde pusti te price...
Vidim kukas za 50keraJa kad bi tebi dao 500 eur kad bi ti vidjela koje su to pare kad bi sve izbrojao po 100km ti bi rekla hajde hajde pusti te price...
Ne kukam za 50kera nego kako moze neko bit jadan i varat za 50kera ako varas varaj kako treba 500 pa goreVidim kukas za 50kera
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|